I en kamp, der havde enorm betydning for begge hold, var det Søllerød Gold Diggers, der dominerede fra start til slut, da Trinalge Razorbacks var på besøg. SGD trak alle overskrifterne i første halvleg, hvor først WR Jonathan Steinhauer griber et langt kast fra Louis Colosimo, som bringer SGD foran 7-0. Razorbacks har svært ved at flytte bolden og forsøger sig med en masse korte kast, som bliver suppleret op at løbespillet. Desværre er det ikke mange drives de får brygget sammen, hvor de for alvor får produceret nogle 1st downs. Efter et langt punt return er Frederik Oldenburg, banker SGD straks på til en ny scoring. Razorbacks formår at stoppe dem i flere omgange og SGD må tage til takke med et field goal. Efter 1st quarter står den 10-0. I 2nd quarter skruer SGD for alvor op for tempoet, hvor Frederik Oldenburg scorer hele tre touchdowns og unge RB, Bertram Qvist løber et langt touchdown, som giver en pauseføring på 34-0.

Det er selvfølgelig ikke kun SGD’s offensiv, der dominerer kampen. Den defensive linje og særligt franske Saliou Sale var altdominerende, hvor der var konstant pres på Razorbacks QB, Reed Gottula og mod løbespillet, var der konsekvent en SGD-spiller i backfield.

Anden halvleg blev en noget mere stille affære, hvor Razorbacks tog nogle flere chancer med dybe kast, end vi så i første halvleg. Det virkede som om, at de så nogle muligheder de kunne udnytte og det endte også med, at Gottula fandt sin WR, Jacob Callesen på et langt kast, som kunne reducere lidt på måltavlen. Begge hold benyttede muligheden for at skifte en håndfuld spillere på forskellige positioner, som også gjorde at tempoet blev trukket ud af kampen i takt med, at den skred frem. SGD fik sparket yderligere to field goals og et touchdown, da Colosimo endnu engang finder sin høje WR, Jonathan Steinhauer i endzone. Kampen ender med en stor sejr på 46-6.

For SGD betyder kampens resultat, at de lige nu er på førstepladsen, som bekendt giver direkte adgang til Mermaid Bowl. Det skal dog tilføjes, at Copenhagen Towers mangler en kamp mere end SGD, og har i næste weekend mulighed for at generobre førstepladsen. Ikke desto mindre, betyder kampens resultat, at SGD mere eller mindre har sikret sig hjemmebanefordel i semifinalen, hvor meget skal gå galt, hvis ikke de skulle formå at holde fast i dét.

For Razorbacks betyder det, at de skal vinde sæsonens sidste kamp, når de den 3. september tager i mod Copenhagen Towers. Samtidig er Razorbacks afhængige af, at Aalborg 89ers taber deres to sidste kampen mod hhv. Copenhagen Towers og Søllerød Gold Diggers, hvis de skal snuppe den sidste semifinaleplads.