Lørdag eftermiddag, spillede Triangle Razorbacks sæsonens første kamp, da der var inviteret til football Velje Atletikstadion. Det var dog gæsterne fra Søllerød Gold Diggers, der kom bedst fra start, da førsteårs-seniorspilleren Magnus Nørgaard efter en håndfuld løbespil, ender med at løbe bolden i endzone og giver en føring på 8-0, som også er stillingen ved starten af 2nd quarter. Razorbacks svarer dog igen med et flot drive, som afsluttes med et field goal af Kaspar Kristensen. SGD og Magnus Nørgaard var dog ikke gået til pause endnu, da Nørgaard bryder fri på et løb, der resulterer i 60 yards og ikke mindst 6 point yderligere til 14-3. Det er faktisk også SGD, der får sat de sidste point på tavlen i første halveg, da QB Louis Colosimo selv løber i endzone og giver en pauseføring på 21-3.

Anden halvleg starter, som den første slutter; SGD sidder på tingene og bringer sig også yderligere foran med to scoringer, første af en stor profil gennem mange år, Frederik Oldenburg og siden af unge Jonathan Steinhauer. I 4th quarter er der stilstand på måltavlen, da Razorbacks’ defense stopper to angreb med interceptions. Først er det Anders Jensen, der griber bolden på goal line og sidenhen er det Magnus Krusborg, der stopper SGD’s fremdrift. Afslutningsvis er det SGD’s Troels Kristensen, der lukker kampen med en interception på goal line med få sekunder tilbage af kampen og sikrer dermed sejren på 34-3.

Søllerød Gold Diggers kunne nok ikke have drømt en bedre start på sæsonen, hvor de først slog Aalborg 89ers med 54-24 og nu endnu en sejr på mere end 30 point. Dermed har de for alvor ikke været under pres endnu, som de uden tvivl vil opleve i deres næste kamp, som er på hjemmebane mod Copenhagen Towers den 11. juni, hvor der uden tvivl søges revanche for sidste års Mermaid Bowl. De har også været i stand til, at balancere godt mellem løb og kast på den offensive side af bolden. Selvom de har vundet med hhv. 30 og 31 point, må det uden tvivl være en bekymring for SGD, at de blot er stillet til kamp med 28 og 25 spillere på rosteren. Der er ingen tvivl om, at de har været velspillende, men det kan desværre gå hen og give dem store udfordringer, når de møder et hold som Towers.

For Razorbacks handler det om, at de skal have samspillet holdet og fundet rytmen med flere nye spillere. Backup QB, Alexander Schwartz fik og spilletid i det meste af anden halvleg, som kan vise sig at blive rigtig værdifuld spilletid, når man kigge frem mod næste sæson allerede, da nuværende QB Reed Gottula runder 40 år i år. De forsøgte også at få gang i sidste års MVP, Magnus Urth, dog uden de helt store spil.

Razorbacks’ næste kamp er mod Aalborg 89ers, som de tabte til i kampen om 3. pladsen sidste år. Det er den 12. juni kl. 14.00 i Aalborg.