Foto: Per Kronvold

Favoritværdigheden ligger tungt på hjemmeholdet, som ikke kun har et publikum i ryggen, men som møder et Stallions-hold, der fik stryg mod et andet københavnerhold i sidste uge

Det er et formbarometer, der peger i hver sin retning for de to hold, der mødes på lørdag i Søllerød. Her tager Gold Diggers imod Stallions, og mens hjemmeholdet har to solide sejre i sæsonens første to kampe, så er det blevet til en kneben sejr over 89ers og et stort nederlag til stærke Copenhagen Towers for de gæstende Stallions.

Favoritværdigheden er altså til at få øje på, men det er et tændt Stallions-mandskab, der tager turen til hovedstaden:

Det er bare op på hesten igen, når man oplever sådan et nederlag (som mod Towers, red.), og det tager vi ikke så tungt. Det handler om at tage det gode med og så rette op på det dårlige,” siger Stallions head coach Anders Bysted, der har et realistisk syn på holdets situation.

Vi kan jo ikke komme uden om, at vi er et af de fire nederste hold, og samtidig har vi nogle skader til nogle vigtige spillere. Vi skal måles på andet end et W eller et L, når kampen er slut, vi skal kunne se en udvikling – det er det vigtigste lige nu,” siger Anders Bysted.

Gold Diggers forsvar har været bundsolidt i årets første to kampe, og et shutout mod Demons og 14 point til Rebels giver et af de bedste forsvar i ligaen lige nu kun overgået af Stallions overmænd fra sidste kamp, Towers.

Stallions skal altså spille op til sit bedste, hvis de skal gøre sig forhåbninger om en sejr på Sjælland lørdag.

Anders Holm og Mark Nielsen(TE og WR, red.) er begge ude et stykke tid, så vi er lidt udfordrede på den side af bolden, så vi skal nok ramme dagen alle mand, hvis vi skal vinde kampen. Gold Diggers er et godt hold, men de er ikke umulige at slå, og de har nogle punkter, de kan rammes på, ligesom vi har det, sådan er fodbold,” siger Anders Bysted og fortsætter:

Selvfølgelig kommer vi med fuld fart på, og så må det briste eller bære. Vi er også inde i en periode med kamp hver uge fire uger i træk, så vi kan ikke lave hele playbooken om. Vi tror på vores system, og vi holder hovedet højt hele kampen, det er jeg sikker på.”

Det var desværre ikke muligt at få en kommentar fra Gold Diggers’ head coach, Troels Vestergaard, inden deadline for dette preview.

Kampen spilles på lørdag den 30. april klokken 14.00 på Rundforbi Idrætsanlæg

Du har også mulighed for at se kampen på NL TV

Tidligere indbyrdes opgør

20.6.15 – Horsens Stallions 6 – 54 Søllerød Gold Diggers