Razorbacks levede op til sin favoritrolle og sendte Tomahawks tilbage over sundet med en regulær afklapsning.

Fotograf: Chris Palmgren

På en solrig forårsdag tog Triangle Razorbacks imod oprykkerne fra Copenhagen Tomahawks, der nok havde håbet på en varmere velkomst end de fik.
De tidligere mestre fra Razorbacks gav ingen chancer til det nye hold i ligaen, som måtte vende næsen hjemad med et stort nederlag.

Begge holds offensiv kom nervøst fra start, hvilket gjorde, at begge hold gik målløst fra banen efter deres første serier.
I Tomahawks’ anden serie fangede Razorbacks DL, Mads Nielsen, Rasmus Carøe og fik slået bolden ud af hændende på ham, hvilket gav Razorbacks’ angreb godt udgangspunkt til dagens første scoring. Her kunne Razorbacks stjerne RB #32, Geoffrey John Lewis, først bringe bolden til 2 yard linjen, og efterfølgende selv løbe den helt i endzone.

Både offensiv og defensiv dominans

I sidste spil i 1. quarter fandt Razorbacks’ #22, Mathias Kragh, hul i Tomahawks’ forsvar, hvor han bragte bolden fra egen 40 yard linje til Tomahawks’ 26 yard linje.
På baggrund af Kraghs løb, kunne Razorbacks udbygge føringen i starten af 2. quarter. Her løb veteranen, Peter Linnemann, bolden i endzone på et QB-run.
Lidt senere viste kombinationen af Lewis og Kragh sig igen, hvor de på skift samarbejdede om at bringe bolden helt til mållinjen. Her fik Lewis igen lov til at løbe bolden over stregen.

Efterfølgende tog Razorbacks’ stærke defensiv teten. Først kunne #18, Dian Hansen, gribe en interception og løbe den til TD. Herefter kunne #2, Martin Jepsen, gentage dette bare i modsatte side.
Lige inden pausen bragte hjemmeholdet sig yderligere foran. Det var igen Kragh, der blev fundet på et smart screen-pass fra Linnemann, og kunne løbe hele vejen, og bringe Razorbacks til pause med en føring på 41-0. ”Vores defensiv spiller en god kamp. De lukker ned, de laver turnovers, og de scorer point. Samtidig spiller vores angreb også godt! Vores plan om at mindske vores fejl lykkedes. Generelt set er det en god præstation af hele holdet” fremhæver Sebastian Fandert, som er meget tilfreds med weekendens kamp.

Mere jævnværdig kamp

Den store føring gav mulighed for rotation hos hjemmeholdet, hvilket gjorde at reserve også kunne få meget spilletid. Samtidig faldt tempoet, og en mere ligeværdig kamp fandt sted. Det var dog stadig Razorbacks der dominerede. I en god serie kunne Linnemann først finde Holmlund og efterfølgende Mark Nielsen, som gjorde føringen til 48-0.

Herefter fik Tomahawks kortvarig succes. Matias Bayer Nielsen stjal bolden fra Razorbacks’ angreb og bragte bolden tilbage i Tomahawks’ hænder. Desværre for Tomahawks lykkedes de ikke at få point på tavlen. På trods af en pointløs præstation var træner Ryan Andersen tilfreds med dele af kampen. ”Vi spillede mod et bedre hold. Dog mener jeg, vi beviser, at vi kan følge med i dele af kampen, hvilket er positivt. Jeg mener ikke, scoringen afspejler forskellen på de to hold” siger træneren til resultatet.

Sidste scoring faldt i 4. quarter. Her fandt Linnemann sin WR, Søren Nyvang, som med sit catch kunne udbygge føringen til slutresultatet 55-0.

Profiler

Ryan Andersen nævner blandt andre Andreas Fritz, som spillede en god kamp overfor en af Razorbacks’ profiler. Samtidig er han imponeret over Philip Madsen, der fortsatte kampen selvom han i begyndelsen fik en hård tackling, som har vist sig at give indre blødninger. ”Han er en kriger, og dette eksempel viser holdets mentalitet” siger Anderson til Nationalligaen.dk.

På samme vis fremhæver Sebastian Fandert nyindkøbte Kavon Marquis Joyce, som tidligere har været en del af truppen i NFL-klubben Tampa Bay Buccaneers. ”Han er ny på holdet, men gør allerede en forskel. Vi er meget tilfredse med ham” siger Fandert.

Scoring
Q. 1 7-0: #32 Lewis, 2 yard run (PAT successful)
Q. 2 14-0: #7 Linnemann, 7 yard run (PAT successful)

21-0 #32 Lewis, 1 yard run (PAT successful)

28-0 #18 Hansen, interception return til TD (PAT successful)

35-0 #2 Jepsen, Interception return til TD (PAT successful)

41-0 #7 Linnemann til #22 Kragh, 39 yard catch (PAT miss)

Q. 3 48-0 #Linnemann til #84 Nielsen, 34 yard catch (PAT successful)
Q. 4

55-0 #Linnemann til #20 Nyvang, 7 yard catch (PAT successful)