Foto: Per Kronvold

Det holdt hårdt i semifinalen mellem Aarhus Tigers og Triangle Razorbacks, men da tiden randt ud, var det gæsterne fra Vejle, der kunne indløse billet til Mermaid Bowl

Lokalopgøret i semifinalekampen i Aarhus mellem Tigers og Razorbacks blev en spændende og intens affære, som bød på en række spektakulære spil i løbet af kampen. Selvom hjemmeholdet startede bedst, var det i sidste ende de gæstende Razorbacks, som kunne sætte kryds i kalenderen den 13. oktober, hvor holdet skal spille i Mermaid Bowl.

Razorbacks lagde ud med Jairus Moll som quarterback for angrebet, som han også gjorde i wild card-kampen mod Søllerød Gold Diggers ugen forinden, men det var ikke problemfrit fra starten. Moll fik flere kastespil end weekenden tidligere, og et af dem endte i hænderne på Tigers’ amerikanske altmuligmand Rickey Stevens, som kunne returnere sin interception til touchdown.

Helt generelt var kampen præget af turnovers fra begge sider, og særligt i første halvleg bølgede kampen frem og tilbage i høj grad på baggrunden af fumbles og interceptions.

Det betød en rodet kamp langt hen ad vejen, og Razorbacks’ første point i kampen kom også på en fejl fra Tigers. Hjemmeholdets quarterback Jakob Karkov stod i egen end zone og sendte bolden ud over sidelinjen – problemet for ham var, at der ikke var en receiver i nærheden af kastet. Det betød en intentional grounding-straf i egen end zone og 2 point til gæsterne.

Senere i andet quarter viste running back Geoffrey Lewis, at han har en masse råstyrke i lårene, da han fik pløjet sig vej til et touchdown med hjælp fra sin offensive linje.

På dette tidspunkt havde Razorbacks skiftet ud på quarterback-positionen, så det ikke længere var den hurtige Jairus Moll, der var bag center, men i stedet navnkundige og rutinerede Ken Suhl.

Efter pausen var det gæsterne, der slog til først. Geoffrey Lewis, der sædvanligvis er kendt for sine powerfulde løb viste balance og fornemt fodarbejde langs sidelinjen på vej mod sin anden scoring i kampen.

Så stod Tigers med ryggen mod muren, men receiver Frederik Daugaard trådte frem i rampelyset med tre receptions på det drive, han selv afsluttede med et touchdown, som igen bragte hjemmeholdet inden for rækkevidde af gæsterne.

På trods af intensiteten lykkedes det ikke nogen af holdene at score i kampens sidste fjerdedel, og derfor kunne Razorbacks altså juble, da dommerne fløjtede kampen af.

Se et sammenklip af kampens scoringer her.

Scoringer:

  1. Quarter

7-0 – Rickey Stevens INT return (XP good)

  1. Quarter

7-2 – Safety

7-9 – Geoffrey Lewis rush (XP good)

  1. Quarter

7-16 – Geoffrey Lewis rush (XP good)

14-16 – Frederik Daugaard catch (XP good)

  1. Quarter