Foto: Mikkel Bo Rasmussen /1st Down Photo

Copenhagen Towers trak sig endnu engang sejrrigt ud af rivalopgøret mod rivalerne fra Søllerød Gold Diggers med en hjemmesejr på 41-20 sent fredag aften.

På vej mod en historisk sæson

Copenhagen Towers fortsatte fredag aften deres imponerende stime med syv sejre ud af syv mulige med en 41-20 sejr over rivalerne for Søllerød Gold Diggers. En dramatisk kamp, der egentlig var mere tæt end resultatet antyder. Med endnu en sejr går Copenhagen Towers en historisk flot sæson i møde, hvor de foruden kæmpe succes internationalt i NEFL også ser ud til at være selvskrevne i Mermaid Bowl og nærmest ustoppelig med sejr over alle ligaens hold efter syv runder.

Copenhagen Towers er en kamp bag de resterende hold i National Ligaen, som har spillet otte, men ikke desto mindre er den sprudlende offensiv det mest scorende i ligaen. Med 41 point i fredagens opgør nærmede holdet sig det imponerende pointgennemsnit på 46,5 point pr. kamp, med en total på 325 point efter syv opgør. Også på defense har linjen set overbevisende ud og kun indkasseret 22 point pr. kamp, hvilket dog blot er det tredjebedste i National Ligaen. Men endnu en kamp der satte en streg under, hvilket hold der fører National Ligaen og er det absolut dominerende hold i dansk amerikansk fodbold. 

Fortrøstningsfuld Søllerød Gold Diggers

Søllerød Gold Diggers har vist lovende takter efter sommerpausen og fredag aften var ingen undtagelse, da holdet bød Copenhagen Towers op til dans. Dog viste hjemmeholdet kvalitet og fik en relativ jævnbyrdig kamp lukket til slutresultatet 41-20. Head Coach Troels Vestergaard var dog fortrøstningsfuld og udtalte:” Se på stilling, Jeg føler ikke den viste hele sandheden om dagens kamp. Det var meget mere tæt, undtagen til sidst, hvor det gik lidt galt. Men vi har en lang pause indtil næste kamp. Så vi skal arbejde hårde”, udtalte han til klubbens hjemmeside

Holdet skal fortsætte de lovende takter, som de tydeligvis har fået bygget på over sommeren. Og der venter dem endnu en lang pause til næste kamp, som forhåbentlig skal være med til at sikre holdet den eftertragtede playoff. Dette var også Troels Vestergaards pointe efter kampe. Holdet skal udnytte pausen og kigge indad, for at se, hvad hver især kan bidrage med til at holdet klarer sig endnu bedre. Dog en fin præstation af sidste sæsons nummer to, der viste kløer mod et nærmest ustoppelig mesterhold fra Copenhagen Towers.

I næste kamp for Copenhagen Towers venter der ikke vaskeægte topopgør, hvor Copenhagen Towers skal en tur til smilets by og op imod Aarhus Tigers, der blot har tabt én enkelt kamp i denne sæson, til netop Copenhagen Towers. Kampen bliver spillet d. 01/09 i Aarhus.

Søllerød Gold Diggers har en længere pause, og skal først i kamp igen d. 16/09 mod selv samme Aarhus Tigers. En kamp der meget vel kan være afgørende for holdets mulighed for at spille playoff i denne sæson.

Kampens slutresultat: 41-20