Foto: Per Kronvold

Der var ikke meget slinger i valsen at spore fra titelkandidaterne og de forsvarende mestre mod hjemmeholdet Stallions, da Razorbacks på udebane vandt 50-0.
Det mest uvante ved kampen mellem de forsvarende mestre Razorbacks, der var taget på visit i Horsens til en kamp mod Stallions var måske Razorbacks uniformer – Hjemmeholdet spiller nemlig i en overvejende sort kampuniform, og da gæsterne også gør det, var Razorbacks altså tvunget i hvide trøjer. Spillemæssigt gik kampen dog som mange havde forventet.
Med en placering i toppen af rækken for Razorbacks side og i den anden ende for hjemmeholdet Stallions var det forventet, at gæsterne ville tage en sikker sejr. Også historisk set har Razorbacks haft overtaget, da Stallions rykkede op i National Ligaen sidste sæson, hvor Razorbacks har været med i medaljekampen i en årrække.
Lægger man dertil, at Stallions var uden to vigtige folk fra den offensive linje, og at Horsens-mandskabet ville miste endnu en spiller fra den gruppe på kampens andet spil fra scrimmage, var der lagt i kakkelovnen til en næsten umulig opgave for Stallions.
Ensidig kamp
Som slutresultatet indikerer, så var der ikke meget spænding om kampens udfald. Efter første quarter var Razorbacks foran med 14-0, men det holdt overraskende hårdt for Razorbacks at komme op på de 14 point. Hvor første drive tog to kast og så var der scoret, prægede en byge af flag Razorbacks andet offensive drive, der trods alt endte i Stallions end zone.
Billedet fortsatte i andet quarter, hvor Stallions havde svært ved for alvor at rykke bolden, mens Razorbacks viste godt offensivt spil. Peter Linnemann kom ind som quarterback i andet quarter, men det ændrede ikke på, at i denne kamp var Stallions forsvar overmatched, og stillingen ved pausen var 35-0 til gæsterne.
Anden halvleg gik hurtigt på grund af den store føring, der medførte n running clock, og derfor så tilskuerne i Horsens også kun to touchdowns i anden halvleg. Lidt improvisation fik tilskuerne dog også for pengene i tredje quarter, hvor et højt snap sendte både Daniel Karkov – kickeren for Razorbacks i denne kamp – og Martin Jepsen tilbage for at fange den løse bold. Karkov endte med bolden, og efter at have købt sig noget tid, fandt han sin holder Martin Jepsen bag Stallions-spillerne, som kunne sætte en two point conversion på tavlen.

Scoringer:
1. Quarter:
7-0 Markus Olesen TD catch
14-0 Geoffrey Lewis TD run
2. Quarter:
21-0 Geoffrey Lewis TD catch
28-0 Elex Kristensen TD catch
35-0 Søren Nyvang TD catch
3. Quarter:
43-0 Johan Andersen TD run (højt snap, 2pt good)
50-0 Markus Olesen TD catch