Head coach, John Stevenson skifter, efter to sæsoner, Amager ud med NL-nedrykkerne fra Horsens.

Den engelske head coach, John Stevenson, skifter Amager Demons ud med årets nedrykker fra Nationalligaen, Horsens Stallions.

Dermed får den 50-årige Stevenson ansvaret for at bringe Stallions tilbage til Nationalligaen.

”Fordi jeg har coached imod Stallions de seneste to sæsoner, er jeg bekendt med det talent de har i deres trup. Stallions havde en hård sæson i 2016, som resulterede i nedrykning fra Nationalligaen,” siger Stevenson i en kommentar på Stallions Facebook-side og fortsætter:

“I de samtaler jeg har haft med sportsdirektør, Dan Jeppesen, blev jeg imponeret over den commitment og vilje som klubben har til at genopbygge og komme tilbage stærkere. Jeg har haft to glædelige og succesrige sæsoner med at coache på Amager, og jeg føler, at jeg forstår dansk amerikansk fodbold og hvad der kræves for at vinde.

Jo mere jeg talte med Dan, jo mere virkede det som om det var den helt rigtige mulighed for mig, og jeg er begejstret for at komme til Horsens, og har store tiltro til, at vi sammen kan genopbygge Stallions, og komme tilbage på det højeste niveau for football i Danmark”

John Stevenson har haft to pæne sæsoner på Sjælland, hvor man i begge sæsoner kom i slutspillet, og i den sidste sæson førte han holdet helt frem til semifinalen. Amagers bedste resultat nogensinde. Totalt set slutter han i Amager Demons med 10 sejre og 13 nederlag.

Stevenson har spillet og trænet amerikansk fodbold i snart 30 år og har, udover Amager Demons, været cheftræner for University of Derby i den bedste engelske universitetsrække.