I sidste uge kunne vi fortælle, at den 25-årige Theis Bagnkop måtte opgive sit ophold på UNC Charlotte på baggrund af, hvad han selv kalder en teknikalitet. Nu har han fundet ud af, hvor hans football-fremtid skal fortsætte, og det kan kun glæde fans af National Ligaen, at han har valgt de forsvarende mestre fra Triangle Razorbacks.

Fra AaB til UNC Charlotte til Razorbacks

Det er kun lidt over ét år siden, at vi på Nationalligaen.dk kunne skrive nyheden om Theis Bagnkops scholarship til UNC Charlotte. Desværre sluttede eventyret for Bagnkop før end forventet, og han mistede sit scholarship. Bagnkop sagde i sidste uge til Kanal Frederikshavn, at han ikke vidste, hvor han ville fortsætte sin football-karriere, men det er der nu nyt om. Gulklud.dk kunne nemlig i fredags meddele, at Bagnkop blot venter på en spilletilladelse, før han kan trække i den sort-røde Triangle Razorbacks-uniform.

Theis Bagnkop spillede inden sin tid i USA for AaB 89ers, men har denne gang altså valgt at tage en smule længere syd på for at spille hos Razorbacks. Det må siges at være lidt et scoop for Razorbacks at kunne hente et navn som Bagnkop til klubben. I Razorbacks skal han forsøge at beskytte deres nyligt hentede quarterback, Shazzon Mumphrey, som klubben kunne præsentere i forbindelse med sin kamp i lørdags mod Wroclaw Panthers.

Spiller første gang mod Søllerød Gold Diggers

Ifølge Head Coach Sebastian Fandert kan vi forvente at se Bagnkop på banen allerede på lørdag, i kampen mod Søllerød Gold Diggers. ”Jeg bryder mig ikke om at kaste folk direkte i ilden. Han er lige ankommet i onsdags (red., d. 17.) og det ville ikke være fair for ham (at lade ham spille mod Wroclaw Panthers red.) og det ville ikke være fair for nogen af de andre. Men han er med i næste weekend (mod Søllerød Gold Diggers red.)” siger Sebastian Fandert til Nationalligaen.dk.

Søllerød Gold Diggers mod Triangle Razorbacks spilles på lørdag d. 27. maj kl. 14.00. Kampen vises live på Zibrasport.dk/daff/live/.