Da Mermaid Bowl 2020 desværre måtte aflyses pga. Covid-19 situationen i Danmark, så NL-Udvalget straks muligheden for at kunne samles, og sætte et større fokus på fremtiden.

Alle NL klubberne mødtes til en hel strategiweekend, hvor DAFF og Udvalget sammen havde sat en dagsorden der hed NL 2025.

Der blev drøftet rigtig mange mulige scenarier for fremtiden. Visionen er meget klar, i 2025 ønsker man en National Liga med mindst 8 hold, hvor der er fokus på sunde, stærke og stabile klubber, således at man sammen kan skabe gode oplevelser for alle. Det skal være en god oplevelse at gå til en kamp, så man får lyst til at komme igen, også selvom man ikke er involveret i sporten allerede.

Jeg er ekstremt begejstret for at vi som udvalg har en fremtid for National Ligaen baseret på samarbejde både internt mellem de eksisterende 5 klubber, men også en vilje til at ville være med til at skabe en fantastisk elite-ligastruktur på sigt. Vi er opmærksomme på at dette er en længere proces, men vi ved at alle har arbejdshandskerne på, og at målet for senest i 2025 igen kan være 8 hold i NL er opnåeligt, og forhåbentligt allerede tidligere” udtaler formand for NL-Udvalget Casper Reinhardt.

Dette betyder derfor at der i 2021 fortsat vil være blot 5 hold i National Ligaen, men med det høje niveau klubberne viste på den korte 2020 sæson, så lover det godt for 2021.

For os i DAFF er det vigtigt at vi hele tiden kigger fremad og hele tiden udvikler os. Det er vigtigt for os, at National Ligaen, som er vores bedste række, hele tiden er attraktiv for både fans og spillere, og derfor udvikler sig målrettet løbende. Hvis vi skal nå et mål i 2025, skal vi allerede starte arbejdet nu” udtaler Direktør i DAFF, Lars Carlsen.

Turneringsstrukturen for NL er allerede planlagt, og vil blive meldt ud snarest muligt sammen med kampprogrammet, når datoer for eventuelle internationale kampe kendes.