På lørdag skal Triangle Razorbacks på hjemmebane op imod det catalanske storhold Badalona Dracs, hvilket kan vise sig at blive en svær opgave for sidste års sølvvindere.

Kampen mod Badalona Dracser den anden kamp i turneringen The European Club Team Championships for Triangle Razorbacks. De tabte den første kamp i puljen til AFC Dacia Vienna Vikings med hele 0-60. Dette opgør er dog også en svær opgave for vildsvinene, da deres modstandere også er højere rangeret end dem i Europa.

Forventninger til kampen

Der venter som sagt Triangle Razorbacks en svær kamp mod et europæisk tophold i Badalona Dracs, som er rangeret højere på ranglisten og spiller i en bedre liga. De er også i finalen i deres egen liga om det spanske mesterskab, som spilles den 25. maj. Det er også holdningen hos den nye Head Coach hos Vejle-holdet, Peter Nicolajsen, som Nationalligaen.dk har talt med, at der venter en god og hård modstander på lørdag.

”Jeg forventer, at vi får en svær kamp mod et godt sammenspillet hold, der har gode playmakers og nogle taktikker, som vi ikke er vant til at se. De har også en atletisk quarterback, som kan få selv de døde spil til pludseligt at blive farligt.  

Sådan griber Razorbacks kampen an

Hvis hjemmeholdet skal komme fra kampen med en god indsats, så skal de få deres egne styrker i spil og få sat deres egne playmakers godt op – i stedet for at se Badalona an først. Udeholdet er et organiseret hold, så de få svagheder, de har, er de nødt til være effektive og udnytte, hvis der skal puttes point på tavlen.

Skader

Triangle Razorbacks kommer til opgøret med skader på deres offense, hvorimod defense er skadesfri.

Kampinfo

Kampen finder sted lørdag den 18. maj på Vejle Gl. Stadion Helligkildevej 2, klokken 17:00

Læs mere om kampen på Facebook-begivenheden:

https://www.facebook.com/events/1197112247123357/

 

Kampen kan streames på Zibrasport.dk lige her:Kampen streames her: https://www.zibrasport.dk/events/ectc-triangle-razorbacks-vs-badalona-dracs-635/. Streamen er sponseret af Blue Steel Sports Gear!