Søllerød Gold Diggers styrker holdet med Desmond Cooper, der tidligere har været hos Jacksonville Jaguars.

Foto: Michael Quist

23-årige Desmond Cooper spiller safety, og efter en collegekarriere, først hos Wake Forest og siden hos UNC Charlotte, kom han i 2015 til Jacksonville Jaguars som undrafted free agent, og spillede med i pre-season, men blev dog cuttet lige før sæsonstart.

Han har siden været forbi Montreal Alouttes i den bedste canadiske række, CFL, hvor det dog heller ikke blev til spilletid.

Ved siden af karrieren har Desmond Cooper drevet et firma, der forbereder collegespillere til NFL.

Aftalen mellem Desmond Cooper og Søllerød Gold Diggers er kommet i stand, blandt andet fordi Desmond Cooper i high school var holdkammerat med Søllerøds formand, Casper Reinhardt. Hos Søllerød skal Desmond Cooper, udover det han kan bidrage med på banen, også fungere som assistenttræner for klubbens U16-hold.

”Desmond Cooper kommer med en stor portion selvtillid, en fantastisk personlighed og en fodboldviden som sjældent er set i Danmark,” skriver klubben i en pressemeddelelse.

Desmond Cooper er 1,86 m høj og vejer 97 kilo.

Første mulighed for at se Desmond Cooper i aktion med hans nye holdkammerater, bliver når Søllerød Gold Diggers møder Triangle Razorbacks den 27. maj.