Aarhus Tigers står for weekendens football-værtsskab, når de lørdag kl. 12.00 byder Søllerød Gold Diggers på Nationalligabold.

Tigers har indtil nu, som forventet, haft en svær sæson. Efter tre kampe, har de fortsat deres første sejr til gode og der er ingen tvivl om, at de håber, at de kan nå at få den inden sommerferien.
Tigers er nødt at holde fokus på sig selv og eliminere deres egne fejl i størst muligt omfang. Selvom det lyder som en kliché, er det dér, de skal lægge deres fokus. Som oprykkeren i ligaen, er modstanden i forvejen stor i alle kampe. Derfor er det altafgørende, at Tigers ikke giver nogle gaver, da de straks vil blive straffet. Dette så vi i deres første opgør mod SGD for tre uger siden. Her vandt SGD med 45-12 i en kamp, hvor flere fejl blev straffet. De havde svært ved timingen i deres punts, hvilket resulterede i et blokeret punt. Defensivt havde de svært ved at stoppe løbet, særligt Magnus Nørgaard. Det var tidligt i sæsonen og Tigers har siden haft en friuge og spillet en kamp yderligere. Derfor tror jeg også på, at Tigers kommer ud til weekendens kamp i en bedre forfatning, hvor fokus vil være at holde hovederne kolde og gribe de muligheder som SGD kommer til at give dem.

SGD tabte deres seneste opgør for to uger siden, da de i over time, tabte til Triangle Razorbacks. Det er ingen hemmelighed, at det overraskede mig, at de tabte den kamp. De har siden haft en friuge, så de har kunne bruge de sidste 14 dage på at forberede sig til weekendens opgør. Ligesom for Tigers’ vedkommende, har SGD helt sikkert også måtte holde fokus på egen banehalvdel i forberedelserne, da de ligeledes blev straffe på fejl. Razorbacks scorede på to kick returns mod dem og set over en hel kamp, havde de svært ved at stoppe løbespillet.

I det seneste indbyrdes opgør, var det særligt SGD’s run game, der voldte Tigers problemer, hvor Magnus Nørgaard blev kampens spiller med tre TD’s. Selvom jeg tror, at de kommer tilbage med samme game plan, bliver det interessant at se om de vil begynde at fokusere mere på kastespillet, som er en nødvendighed, når vi ser over hele sæsonen.

Jeg forventer at se en kamp, hvor Tigers viser, at de udvikler sig fra kamp til kamp og hele tiden får bygget på det de har sat i gang. Ligeledes forventer jeg også at se et SGD-hold, der skal have vasket det grimme nederlag af sig og derfor vil komme ind til kampen med en enorm intensitet og fokus. Derfor forventer jeg at det bliver en kamp, hvor SGD vinder med et par scoringer, men måske mindre end det var tilfældet i deres første opgør.

Kampen spilles på:
Bøgeskov Idrætsanlæg
Engelundsvej 11
8260 Viby J

Skulle man være forhindret i at komme til Aarhus, er der ingen undskyldninger for ikke at se kampen. Den bliver nemlig vist på Sport Live kl. 12.00.