Det meste peger på en sejr til hjemmeholdet, når Aarhus Tigers tager imod Copenhagen Tomahawks, men der venter en hård kamp for tigrene.

Søndag klokken 14 tørner Aarhus Tigers og Copenhagen Tomahawks sammen på førstnævntes hjemmebane, og det er hjemmeholdet, der må betegnes som klare favoritter inden kampen.

Tigers har vundet begge sine første kampe i sæsonen mod henholdsvis AaB 89ers og Triangle Razorbacks, hvor Tomahawks har tabt sine første to kampe til Razorbacks og Towers.

De to hold kommer altså fra hver sin ende af stillingen i National Ligaen i år, og det har også været forskellige forventninger, der har mødt de to hold i denne sæson.

Hvor Tigers er blevet spået som et hold, der kunne kandidere til en tur i Mermaid Bowl, hvis alt går rigtigt, har forventningen til Tomahawks været, at de har skullet kæmpe med oprykkerne Frederikssund Oaks om at blive i ligaen.

Den forudsigelse har dog ikke gjort noget for at lægge låg på Tomahawks, der har kæmpet bravt i holdets to første kampe, selvom det altså er blevet til nederlag.

Derfor skal Tigers heller ikke hvile på laurbærene, når Tomahawks byder op til dans.

Tigers har spillet et par solide kampe og ser gode ud i denne sæson, men hjemmeholdet er ikke usårligt, og med Tomahawks energi skal Tigers ikke sænke paraderne alt for meget for ikke at lukke gæsterne ind i kampen.

Hjemmeholdet har i holdets første to kampe fået god produktion ud af flere af holdets spillere på både forsvaret og angrebet, hvilket må gøre det svært for Tomahawks at gardere mod alt det, Tigers kan spille på i kampen.

Modsat kunne situationen let blive, at Tomahawks skal have succes med kasteangrebet for at kunne vinde kampen.

Quarterback for Tomahawks Rasmus Rolsted har vist, at han hører til i ligaen, og Tomahawks råder over et par store og solide mål på ydersiden, som kommer på en svær opgave mod en velspillende Tigers-kæde af defensive backs.

 

Tilmeld dig eventet på Facebook og læs mere om kampen her:

https://www.facebook.com/events/180549792580272/

Kan man ikke komme på stadion, kan kampen streames her:

http://zibrasport.dk/daff/live/

 

Tidligere opgør:

02.09.17 Copenhagen Tomahawks Aarhus Tigers 28 : 35
06.05.17 Aarhus Tigers Copenhagen Tomahawks 63 : 6