Hjemmeholdet Aarhus Tigers må anses som favoritter, når Herlev Rebels gæster Smilets By på lørdag. Både når man kigger på stillingen i National Ligaen, hvor Tigers har vundet tre kampe og ligger på en øjeblikkelig 4.-plads, mod Rebels ene sejr og en placering næstsidst i tabellen, men også hvis man skæver til holdenes sidste indbyrdes kamp i Herlev.

Her vandt tigrene med de sikre cifre 47-6, og lægger man de seneste fire indbyrdes opgør sammen, hedder scoren sammenlagt 141 – 19 i Tigers favør. Her er det dog værd at nævne, at Rebels vandt et af de seneste fire opgør, sidst i den regulære sæson 2015.

De seneste resultater betyder dog ikke, at Tigers tager let på opgaven, når Rebels kommer på besøg.

“Selvom sidste kamp var en komfortabel sejr, så kommer vi ikke til at tage let på den her kamp. Vi skal stadig forsvare hjemmebanen, og lige meget hvem vi skal møde, så har jeg altid en sund respekt for den her sport. Alt kan ske, hvis man tager for let på tingene,” siger Tigers head coach, Thomas Pedersen til Nationalligaen.dk

Sidste kamp inden sommerpausen

Kampen mellem Tigers og Rebels er de to holds sidste, inden der venter en måneds sommerpause for de to mandskaber – og resten af ligaen.

Timingen betyder, at kampen får lidt mere betydning, fordi den sætter tonen i den pause, der kommer.

Tigers kigger også mod sommerferien, men øjnene er også rettet mod kampene senere på sæsonen.

“Det er rigtig vigtigt at få en sejr. Både for det positive i at gå på sommerferie med et W, men også fordi slutspillet og seedning er ved at forme sig, så vi skal have et W på lørdag,” siger Tigers-træneren.

Rebels har i de seneste sæsoner været udfordret på antallet af spillere i truppen, der ikke har kunnet matche de store hold i ligaen. Det er noget, de er opmærksomme på i Aarhus.

“Jeg forventer, at vi har et noget større roster end Rebels. Sidst vi mødte dem manglede vi jo et hav af spillere. Det kommer selvfølgelig til at få betydning. Men uanset antal mener jeg egentlig, vi er bedre end dem i alle facetter, og det skal vi bare vise lørdag,” siger hjemmeholdets træner, Thomas Pedersen.

På trods af den relativt lille roster har Rebels altid haft tradition for at kæmpe til sidste bloddråbe, og det bliver derfor en spændende kamp der venter i Aarhus.

Rebels head coach, Ronnie Kjær, har ikke været mulig at fange inden redaktionens deadline.

Kampen spilles lørdag den 24. juni klokken 14 på Aarhus Tigers anlæg, som ligger på Engelundsvej 11, 8260 Viby J.

Eventet på Facebook kan du finde her.

Tidligere opgør:

03.06.17        Rebels 6 – 47 Tigers

28.08.16        Tigers 44 – 0 Rebels

22.08.15        Rebels 14 – 13 Tigers

12.04.15        Tigers 36 – 0 Rebels