Aarhus Tigers vs. Triangle Razorbacks

Om det bliver en tango, vals eller noget helt tredje er ikke til at vide, men det kan hurtigt gå hen og blive en hed affære i Aarhus, når Razorbacks gæster Tigers.

På søndag skal Aarhus Tigers og Triangle Razorbacks ud i en kinddans, der kan komme til at sætte tonen for de to holds sæson, når de østjyske rivaler tørner sammen i Aarhus.

Både Razorbacks og Tigers har store forhåbninger i denne sæson, og det indbyrdes opgør mellem de to hold må være noget, der kan bruges til at motivere holdene fremover og samtidig give et indblik i det egentlige styrkeforhold mellem holdene.

Med Gold Diggers nederlag på hjemmebane til 89ers er kampen om en top 2-placering og dermed hjemmebane i en eventuel semifinale i spil for en række hold, og her vil både Razorbacks og Tigers uden tvivl melde sig ind i kampen.

Det kræver dog, at man kan slå hold af høj kaliber – noget både Razorbacks og Tigers er.

Victor Ebsen Andersen har skrevet lidt om sine mest imødesete matchups i kampen, og de kan læses i denne artikel.

God start for begge hold

Både hjemmeholdet Tigers og gæsterne Razorbacks kom godt fra start i de to holds respektive første kampe i sæsonen.

Tigers var en tur i Aalborg, hvor det blev til en sejr på 25 point over 89ers. Her fik Tigers syn for sagen på de to imports, der gør sig i den hvide trøje i år, nemlig running back Ricky Stevens og defensive lineman Kori Hurd.

Selvom det ikke var en dominerende sejr i Aalborg, klikkede aarhusianerne ganske godt hele vejen rundt på holdet, og som 89ers sejr i Søllerød viste, skal man ikke kimse ad holdet fra Aalborg.

Razorbacks tog hjemme imod Copenhagen Tomahawks, og københavnerne blev sendt hjem med et stort nederlag, der måske var større på papiret end følelsen egentlig var efter kampen.

QB Peter Linnemann så godt ud, og med både gode våben på ydersiden og et par dygtige running backs i backfield giver Razorbacks en masse strenge at spille på på angrebet.

Hvem der ender med at trække sig sejrrigt ud af denne kamp, får vi at se på søndag – læs mere på Facebook her

Seneste opgør:

17.04.17 Triangle Razorbacks Aarhus Tigers 19 : 15
12.06.16 Aarhus Tigers Triangle Razorbacks 21 : 28
09.04.16 Triangle Razorbacks Aarhus Tigers 36 : 12
26.09.15 Triangle Razorbacks Aarhus Tigers 16 : 13
21.06.15 Aarhus Tigers Triangle Razorbacks 7 : 34