Forskelligt fokus kan føre til spændende opgør i Valby, når ligaens #4 og #6 skal spille om vigtig placering i forhold til slutspillet.

Fotograf: Chris Palmgren

Tigrene jagter stadig toppen

Det har været lige ved og næsten for Tigers i år. I 3 kampe mod top 3 er det blevet til nederlag på 4, 6 og 7 point til Towers, Razorbacks og Gold Diggers. Det er tegn på et mandskab der er så tæt på at blande sig i toppen som man kan være det, men der mangler stadig det sidste gear for at aarhusholdet for alvor kan rive sig fri fra 4. pladsen. Med en sejr over Tomahawks sikrer tigrene sig at de undgår Razorbacks i wildcardrunden, og kan derfor fokusere på at skulle møde Aab 89ers to weekender i træk. Først i den regulære sæsons sidste kamp, som bliver en kamp om, hvilket af de to hold der skal have hjemmebanefordel i den efterfølgende uges slutspilskamp.

Tomahawks slutspilsdrøm stadig i live

Tomahawks har haft en rigtig flot første sæson i National Ligaen, selvom de ikke blev spået mange chancer. Men det kræver stadig fokus i sæsonens sidste to kampe for at sikre sig en plads i slutspillet. Tomahawks har muligheden for at spille sig op på en 5. plads og altså forbi Aarhus Tigers. Men hvis man kigger på sæsonens sidste møde mellem de to mandskaber, som blev til en 63-3 sejr til Tigers, må man forestille sig at Tomahawks fokus ligger på at slå Herlev Rebels i sæsonens sidste kamp, og dermed sikre sig en 6. plads og en tur til Vejle i wildcardrunden. Tomahawks skal sørge for at hele deres hold er klar til kampen mod Rebels, og der vil derfor være fokus på ”at spille sig varm”.

Kampen sparkes i gang: Lørdag d. 2/9 Kl. 14.00. Kampen bliver spillet i Valby Idrætspark

Tidligere opgør:

2017 – 6. maj: Aarhus Tigers – Copenhagen Tomahawks    63 – 3
2012 – 17. juni: Copenhagen Tomahawks – Aarhus Tigers  6 – 43