Foto: 1st Down Photo

Lørdag brager Copenhagen Towers og Triangle Razorbacks sammen på Vejle Atletik Stadion i én af de to semifinaler i dette års udgave af National Ligaen.

Sæsonen nærmer sig sin afslutning

De fire semifinalister er fundet efter en voldsom dramatik, hvor der var muligheden for en 3-way tie. Det kom dog aldrig så vidt og de fire semifinalister blev fundet på en nemmere vis. Copenhagen Towers mod Triangle Razorbacks og Søllerød Gold Diggers mod AaB 89ers. To kampe der vil ose af energi og sprudlende angrebsspil, hvor især Triangle Razorbacks og Copenhagen Towers er erfarne i dette selskab.

To mandskaber, der har været kendt længe på denne scene og som også kæmper om en plads i Mermaid Bowl og muligheden for at kunne vinde sit niende danske mesterskab og dermed være alene på toppen over flest vundne danske mesterskab, som lige nu deles otte mod otte mellem de to mandskaber. Dermed er der meget på spil i weekendens semifinale mellem Copenhagen Towers og Triangle Razorbacks, der også er en gengivelse af sidste års Mermaid Bowl. De to hold har dog allerede mødtes siden, da de spiller i Vejle i den forgangne måned, hvor det blev til en lavscorende affære, hvor Copenhagen Towers trak sig sejrrigt ud med cifrene 7-14. Et ellers intens opgør, hvor bl.a. Triangle Razorbacks kunne se Adrian Jimenez blive vist bort efter at have sparket en modstander.

Ser man på holdenes indbyrdes opgør, så er det klart Copenhagen Towers, som har overhånden på denne parameter. Siden 2013 har de to hold braget ind i hinanden 17 gange. Her er det kun blevet til fem sejre til Triangle Razorbacks og 12 sejre til Copenhagen Towers. Ser man bort fra Mermaid Bowl sidste år, så skal vi også helt tilbage til d. 8. oktober 2016 for at finde sidste sejr til Triangle Razorbacks over Copenhagen Towers i National Ligaen. Ikke desto mindre, så ved Triangle Razorbacks, hvornår man skal slå til. Deres seneste sejr var nemlig lige netop i sidste års Mermaid Bowl, hvor holdet fra Vejle spillede en kanon kamp og blev danske mestre for ottende gang. Generelt er opgørene mellem Copenhagen Towers og Triangle Razorbacks altid sprængfyldt med dramatik og intensitet.

En coronapræget semifinale

På grund af Corona restriktioner i Gentofte Kommune, har Copenhagen Towers i fællesskab med Triangle Razorbacks besluttet at flytte den indbyrdes semifinale til Vejle Atletik Stadion. Formand for Copenhagen Towers Jakob Munksgaard udtalte tidligere: “Da regeringen besluttede at sænke forsamlingsforbuddet fra 100 til 50 gjorde de det samtidig umuligt for os at spille kampen på hjemmebane. Derfor kontaktede vi Razorbacks for at høre om mulighederne for at spille i Vejle. Den var de med på. Det er vi naturligvis rigtig glade for. Vi ved at kampene i Vejle altid er velorganiserede og vi er sikre på det bliver en super aften”.

Det samme synspunkt var der også fra formanden for Razorbacks, Kaj Sørensen, der udtaler: “Da vi fik henvendelsen fra Towers var vi ikke i tvivl om, at det ville være det rigtige at hjælpe. Det viser bare hvor godt forholdet er mellem klubberne i National Ligaen. Vi vil alle sporten så meget og vi er alle enige om at samarbejde er vejen frem. Vi glæder os til at tage imod Towers til et brag af en kamp”.

Dermed bliver kampen nu rykket til Vejle og begge hold ser frem til en vanvittig god og spændende kamp.

Kampen spilles på lørdag den 19. september kl. 19.00. Dørene åbnes kl. 18 og på grund af restriktioner kommer der kun et begrænset antal billetter til salg. Disse kan findes på nedenstående link.

Billetter til kampen:

https://razorbacks.nemtilmeld.dk/39/?fbclid=IwAR3DR1n7jqQwI7oBX8TjgC4UWC0c99ZK_maIe_f576sR9_ycEkBShAzeOOg

 

Facebook begivenhed:

 

Seneste fem indbyrdes kampe:

22.08.2020 – Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers – 7-14

05.10.2019 – Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 14 – 20

31.08.2019 – Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers 14 – 28

23.06.2019 – Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 56 – 36

13.10.2018 – Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 23 – 22