Copenhagen Tomahawks er tilbage i National Ligaen og returen blev fejret ved at gennemtæve sidste års semifinalister fra Amager Demons.

FOTO: Mikkel Bo Rasmussen / 1st Down Photo

Efter et pointløst første quarter, var det hjemmeholdet der bragte sig foran. 15 yards fra endzone fandt QB #2 Kasper Sørensen sin RB #33 Rasmus Carøe i venstre side, og han kunne løbe bolden over stregen.

På det efterfølgende kickoff lykkedes det på nærmest magisk vis Tomahawks’ #29 Lasse Sevald at generobre bolden dybt inde på Demons banehalvdel.  Og den mulighed lod Tomahawks ikke glide af hænde. Otte spil senere kunne Rasmus Carøe løbe et touchdown i endzone fra kort afstand, og da Tomahawks samtidig konverterede den efterfølgende two-point conversion, var stillingen 14-0.

14-0 var også stillingen ved pausen.

Tomahawks satte turbo efter pausen

Om der var mere end bare te i pauseteen hos hjemmeholdet vides ikke, men de kom ud efter pausen som lyn og torden, og igen var det Rasmus Carøe der spillede hovedrollen.  Fra omkring egen 35 yard linje tog han bolden hele vejen til huset og så var stillingen 22-0.

Lars Hyrsting reducerede føringen til 22-6 med et løb, men tættere kom amagerkanerne ikke. På det efterfølgende drive fandt Kasper Sørensen sin receiver Morten Baun Larsen, der greb bolden henover hovedet på en Demonsspiller og så var stillingen 30-6.

Demons-quarterback #9 Anders Krarup Haubroe kastede en interception i armene på #13 Mihai Anghlescu, som returnerede den til midterlinjen. Demons fik dog hurtigt bolden tilbage, da Rasmus Carøe fumblede den i starten af fjerde quarter. Og så spadserede Demons hele vejen op af banen og endnu engang kunne Lars Hyrsting løbe den i endzone for kort afstand.

Resten af kampen stod der Tomahawks på, og med tre scoringer, en fra Tyree Grant og to fra Rasmus Carøe, som først løb 95-yards nærmest fra egen endzone og bagefter greb et pass fra 60 yards.

Kampen startede meget lige og bølgede lidt frem og tilbage. Men Amager Demons havde kun 23 mand med til kampen og det var tydeligt, at den lille trup havde problemer med at holde dampen mod Tomahawks, der havde 39 mand i kamp. Og så havde Demons intet modtræk, når Rasmus Carøe satte turboen på.

Copenhagen Tomahawks fik deres første sejr i National Ligaen, i lige knap fem år. Sidst Tomahawks gik sejrigt fra banen var den 22. april 2012, hvor Odense Swans blev besejret med 21-7.  Amager Demons er nu 0-2 og ligner ikke et oplagt bud på et slutspilshold.

Scoringer

1st quarter

0-0

2nd quarter

6-0: #2 Sørensen til #33 Rasmus Carøe, 20 yard TD pass (2 pt-conversion failed)
14-0: #33 Rasmus Carøe, 1 yard run (2 pt-conversion succesful)

3rd quarter

22-0: #33 Rasmus Carøe, 65 yard run (2 pt-conversion succesful)
22-6: #6 Lars Hyrsting, 1 yard run (2 pt-conversion failed)
30-6: #2 Sørensen til #7 Morten Baun Larsen (2 pt-conversion succesful)

4th quarter

30-12: #6 Lars Hyrsting, 1 yard run (2 pt-conversion failed)
36-12: #2 Sørensen til #9 Tyree Grant, 25 yard pass (2 pt-conversion failed)
42-12: #33 Rasmus Carøe, 95 yard run (2 pt-conversion failed)
50-12: #2 Sørensen til #33 Rasmus Carøe, 60 yard TD pass (2 pt-conversion successful)

[metaslider id=7400]