Foto: Chris Palmgren

På søndag støder National Ligaens to bundhold sammen. Hverken Tomahawks og Gold Diggers har en sejr på CV’et i denne sæson, og det virker som om de to hold har haft svært ved at komme godt fra start.

Kampen er enorm vigtig for begge hold, da begge er uden sejre og meget gerne vil ændre på dette. Kampen er meget afgørende ift. nedrykning og hvem der ligger til den sidste slutspilsplads. Der er to sejre op til Oaks på 5. pladsen, så alt tyder på, at de to hold kommer til at kæmpe om at undgå NL/KL kvalifikationskampen. De to hold mødes dog igen efter sommerferien, så et lille nederlag kan hentes ift. tie breakeren.

Gold Diggers skal fortsætte stimen

Det er ikke en hemmelighed, at Gold Diggers ikke rigtig har fået gang i deres defense, men de har fået et par spillere tilbage fra skade. Især det unge talent Mark Voll er en opgradering. CB Mihai Anghlescu skiftede inden sæsonen fra netop Tomahawks til Gold Diggers, og han vil være opsat på lukke ned for hans gamle holdkammerater. Alex Abela og Anthony DiMarsico kan løbe fra det fleste spillere i Danmark, og det kunne være svært for Tomahawks forsvar at stoppe løbet.

Kampen er et must-win for os, og vi forbereder os på kampen som om det var en play-off kamp. Vi ved, at vi skal holde øje med både Rasmus Rolsted og Rasmus Carøe. Vi skal fortsætte det gode defensive spil, og har fokus på at få point på tavlen”, udtaler Sportsdirektør Casper Reinhardt.

Tomahawks skal smøge ærmerne op mod Gold Diggers

Tomahawks haft et par uheldige resultater i sæsonen, hvor de har vist rigtig gode takter, men ikke formået at få point med hjem. Deres bedste chance for at vinde er ved hjælp af deres kasteangreb.

Indtil videre har forsvaret lukket 190 point ind i 5 kampe, men forsvaret har været i en positiv udvikling over de seneste 3 kampe hvor der er blevet lukket færre og færre point ind. I seneste kamp mod Oaks blev der blot scorede 27 point mod Tomahawks, og det er da også dette niveau der skal holdes, for at give Tomahawks en chance for at vinde kampen.

Ryan Andersen, Head Coach for Tomahawks er dog klar på Søllerøds spil; “We know the Diggers are going to come at us hard despite their record. We have yet to show our full potential on the field but our season can turn around quickly with a win”.

Kampen spilles kl. 14:00 på søndag på Valby Idrætspark.

Facebook event:

Indbyrdes opgør

20.08.17 Søllerød Gold Diggers vs. Copenhagen Tomahawks 41-6

Credit: Victor Andersen