Foto: Per Kronvold (Arkiv)

Der er i den grad dømt topkamp, når de forsvarende mestre Triangle Razorbacks tager imod titelkandidaterne fra Copenhagen Towers. Begge hold er ubesejrede og har set stærke ud i sæsonens første kampe

To ubesejrede hold, der mødes et stykke inde i sæsonen, tegner i sig selv til at blive en god kamp, og spillet på banen har ikke fået forventningerne til kampen ned. De to hold er da heller ikke kommet sovende til deres status som tophold, da begge hold har slået Søllerød Gold Diggers, der startede som nummer to på Nationalligaens.dk’s power ranking før sæsonen.

Hvad der i denne skribents øjne gerne må blive en tradition, har drillerierne holdene imellem fundet vej til Facebook, ligesom det var tilfældet op til kampen mellem Razorbacks og Gold Diggers. Towers affyrede det første skud i form af insinueringen af Razorbacks-spillernes alder, hvorefter Razorbacks fandt frem til Towers hemmelige playbook. Det tog Towers dog i stiv arm.
Billede Razor-Towers-drilBillede Razor-Towers-dril2

Razorbacks har hjemmebanen i lørdagens kamp og kan derfor have en mental fordel og tilskuerne i ryggen, men head coach Thomas Linnemann ved, at man ikke kommer sovende til en sejr over københavnerne.

”Deres nye running back, de lige har fået op, Anton Witmeur, han løber sgu godt. Vi skal forsøge at stoppe løbet for at vinde kampen, så vores forreste syv skal spille en god kamp,” siger Razorbacks head coach, Thomas Linnemann.

Towers spillede i sidste weekend en tæt kamp mod Søllerød Gold Diggers, hvor Towers holdt stand til en sejr på 14-13. Det var dog ikke en helt problemfri kamp for Towers, der har fokuseret på holdet selv om til kampen i Vejle.

”Vi har egentlig brugt tiden til træning på at fokusere på os selv, for vi fik nogle skader i kampen mod God Diggers. Faktisk tre running backs, en receiver, lidt på defense, og så blev vores middle linebacker smidt ud og kan ikke være med mod Razorbacks, så vi har fyldt nogle huller til træning,” siger Towers head coach, Peter Rebild.

Ud over en kamp med 10 point i Polen har Razorbacks angreb været godt spillende i sæsonens første kampe. På trods af de fine resultater tror hjemmeholdet dog på, at der stadig kan være forbedringer at hente, når spillerne bliver mere sammentømrede.

”Vores angreb skal fortsætte den gode stime. Vi har en del nye spillere på angrebet, og de skal stadig spilles lidt sammen, men jeg synes, at de bliver bedre for hver kamp, de spiller,” siger Thomas Linnemann.

Hvor Razorbacks har et øje på modstandernes løbeangreb, så er det hjemmeholdets kasteangreb, Towers gerne vil sætte en stopper for. Razorbacks kasteangreb er i denne sæson dirigeret af den amerikanske quarterback Duke Delancelotti, og ham har Towers lagt mærke til.

”Det er vigtigt, vi får stoppet dem i luften. De har nogle dygtige amerikanere på quarterback og wide receiver, så det bliver vigtigt for os at dække op for kastet. Og så skal vi være lidt hurtigere ud af starthullerne på defense end i kampen mod Gold Diggers, så ser det fornuftigt ud,” siger Towers head coach Peter Rebild.

Kampen bliver spillet på Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle – NB: kampen bliver spillet klokken 18 i stedet for det sædvanlige tidspunkt for kampstart, som er 14. Man kan altså risikere/har chancen for en utrolig lang tailgating, hvis man ikke er opmærksom på kampstart klokken 18.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1695746197343746/

Tidligere opgør:

30.8.2016 – Copenhagen Towers @ Triangle Razorbacks – 5-46
30.5.2015 – Triangle Razorbacks @ Copenhagen Towers – 21-2
21.6.2014 – Triangle Razorbacks @ Copenhagen Towers – 6-32