Foto: Michael Quist

De forsvarende Danmarksmestre fra Copenhagen Towers tager turen til Aarhus. Sidste års nr. 3 Tigers venter, med friskt momentum fra en storsejr over Odense.

Towers besejrede i årets første NL kamp Frederikssund Oaks, men det var ikke uden besvær i kampens første fase. Via en pausestilling på 12-7 måtte Oaks kapitulere i anden halvdel af kampen og Towers trak fra til slutresultatet 42-7. 

Tigers derimod, lukkede ikke points ind mod Odense Badgers i holdenes første NL kamp. Badgers blev sendt hjem til Fyn med et nederlag på 0-39. Men sejren var ikke uden omkostninger. Tigers amerikanske QB Tim Morovick blev skadet og Tigers skal forholde sig til den situation, når holdet mod Towers sættes.

”Det er altid trist når spillere bliver skadet, og i dette tilfælde er det åbenlyst, at det er en uhyre vigtig spiller, der er instrumental i vores offense”, udtaler Tigers HC Thomas Pedersen. ”Tim er en fantastisk spiller, og en rigtig god fyr med en virkelig høj Football IQ, og disse skills skal stadig i spil for os. Men, det er Football og skader sker – vi har stadig et rigtigt stærkt Football hold, der har arbejdet hårdt for at sætte os i en position til at vi kan vinde denne kamp” slutter Coach Pedersen.

Som i altid når Tigers og Towers mødes, er der garanti for store spil og topunderholdning, og kampen lørdag bliver helt sikkert ikke anderledes. Begge hold har eksplosive offenses og det er samtidig måske landets to bedste defenses der løber på banen i Aarhus lørdag.

Kampen spilles lørdag d. 13. april kl. 14.00 på Tigers Field, Bøgeskov Idrætsanlæg, Engelundsvej 11, 8260 Viby J. Entré er kr. 50, men inkluderer værdikupon til Tigers grill & bod. Børn under 15 år har gratis adgang.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/426829684548980/

Kampen bliver streamet på Zibrasport: https://www.zibrasport.dk/events/aarhus-tigers-vs.-copenhagen-towers-575/