Photo: SBC Photo

To storhold mødes i Vejle til duel

Triangle Razorbacks (0-0) spiller deres første kamp i den nye sæson, når de tager imod Copenhagen Towers (1-0) hjemme i Vejle.

Anden runde i National Ligaen finder sted nu på lørdag i Vejle, hvor Triangle Razorbacks skal forsøge at få revanche mod Copenhagen Towers. Sidst de to hold mødtes vandt hovedstadsklubben kampen i Vejle med 14-7.

Towers var i sidste sæson det eneste ubesejret hold i National Ligaen. De har faktisk ikke tabt en regular season kamp siden deres åbningskamp tilbage i 2017. Deres seneste tabte kamp er faktisk til lørdagens modstander Triangle Razorbacks. Det var i den vigtigste kamp af den alle – nemlig Mermaid Bowl tilbage i 2019.

Et scenarie de i Vejle sikkert gerne ser gentaget, hvis det skulle blive til et nederlag i weekenden.

Sådan har de to hold forberedt sig

Det er altid noget specielt at skulle tage hul på en ny sæson og spille sin første kamp. Derfor er det vigtigt med det rigtige spændingsniveau. Hos Triangle Razorbacks er stemningen rigtig god. De er også spændt på at skulle spille deres første kamp. Det bliver en forløsning for dem endelig at komme på banen og spille.

I træningen hos vildsvinene op til kampen har de gjort meget ud af at få integreret deres nye defensive spillere i truppen. Det samme gør sig gældende for de ny coaches, som er kommet til trænerteamet i Vejle. Specifikt til kampen mod Copenhagen Towers på lørdag har der været et øget fokus på assignment delen.

Triangle Razorbacks har ikke nogen skadet spillere. Dermed er alle mand klar til kamp.

Hos Copenhagen Towers har de fokuseret på at rette deres fejl fra kampen mod AaB 89ers. De vandt kampen, men de tror på, at de kan spille bedre end de gjorde i lørdags. På forsvarsdelen regner de med, at se en del mere til deres løbespil i forhold til opgøret AaB 89ers. Så det har de forberedt sig på.

 

Offensivt fokuserer de på at få deres eget spil til at virke, og så har de tænkt sig at bruge første del af kampen lørdag på at finde ud af, hvad Triangle Razorbacks kører af spil, og hvordan de kan angribe det.

 

Interview fra de to lejre

Her på Nationalligaen.dk har vi spurgt head coach hos Triangle Razorbacks, Peter Nicolajsen, om han tror det får nogen betydning for opgøret, at Copenhagen Towers kommer med en kamp i benene – samt hvilken type kamp han forventer vi kan få at se.

”Forhåbentlig rammer vi det rigtige spændingsniveau på dagen. Alle vores spillere er erfarne gutter, så de ved, hvad en gameday kræver, men siden det ikke er lige så frisk i hukommelsen, er der en træneropgave i at tune spændingen” og tilføjer:

”Jeg tror, at det bliver en tæt kamp, hvor fejl vil blive straffet. Så vi skal minimere eksekveringsfejl og stole på playmakerne”.

I den modsatte lejr har vi på Nationalligaen.dk talt med assisterende head coah, Victor Andersen, fra Copenhagen Towers, hvor vi har spurgt indtil, om det er en fordel, at de kommer med en kamp i benene – og også hvilken type kamp han forventer det bliver på lørdag.

”Sidste år havde vi vanskeligheder, da vi mødte Søllerød Gold Diggers, som havde en kamp i benene. Det virkede til at være en fordel for dem, så det håber jeg også, at det er for os i år”.

”De sidste tre opgør har været med få point, og det kunne jeg godt forestille mig ville ske igen. Det bliver nok også en kamp, der primært skal vindes på linjerne, og så vil det nok være et par enkelte store spil, der ender med at afgøre kampen”.

Copenhagen Towers mener, at der er tale om en lige kamp på lørdag. De tager dog gerne både favoritrollen og rollen som underdog på sig. Uanset hvad ved de der venter en svær kamp i Vejle på lørdag.

Kampinfo

Kampen finder sted lørdag den 29. maj på Vejle Gl. Stadion, Helligkildevej 2, klokken 19:00. Dørene åbnes dog til stadion fra klokken 16:30

Billetter til kampen kan kun købes via dette link: https://razorbacks.nemtilmeld.dk/48/

Kampen vises også i tv på kanalen Sport Live

Tidligere indbyrdes opgør

22/8-20 Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers 7 – 14

5/10-19 Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 14 – 20 (Mermaid Bowl)

31/8-19 Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers 14 – 28