Herlev Rebels måtte endnu en gang gå fra banen med et nederlag. Denne gang var det Copenhagen Towers, der var onde mod et ellers hårdt kæmpende Rebels-mandskab.

Foto: Michael Quist

Begge hold startede sløvt

Vejret var ikke ligefrem ideelt til amerikansk fodbold lørdag eftermiddag, da Towers bød Rebels op til dans.

Om det var grunden til, at de to hold var lidt langsomme i kampens begyndelse, skal være usagt, men hverken Rebels eller Towers formåede at flytte bolden kontinuerligt på deres første angrebsserie. Towers skulle dog kun lige få bolden tilbage til deres anden angrebsserie, før de satte point på tavlen. Michel Konate løb urørt forbi Rebels-forsvaret, og bragte hjemmeholdet på 6-0.

Efter scoringen kom Towers i gang. Kasper Skyum fik flere af Towers-receiverne i gang, mens Konate og den offensive linje skabte flere gode spil også. Mod slutningen af første quarter kom Towers også på 14-0, da Skyum fandt Victor Staun Jensen i endzone.

Kort efter scoringen til 14-0 stod Rebels for kampens måske flotteste catch. Det var Mads Hedels, der tæt på sidelinjen greb en svær bold. Det banede vejen for kampens eneste Rebels-scoring. Lukas Kristian Witzansky leverede et flot kast til Philip Thue Nielsen, og Rebels reducerede til 14-6.

Rasmus Christiansen bragte i starten af andet quarter Towers foran 20-6 på et kort løb. Inden pausen havde Towers bragt sig på 36-6 efter scoringer af Staun Jensen og Konate. Towers havde desuden skiftet Patrick Hargett ind som quarterback, og her fik han det meste af kampen med stor succes.

Towers fortsatte presset efter pausen

Kort inde i anden halvleg kastede Rebels’ quarterback en af de mere underlige interceptions til Towers’ Frederik Thune Albrektsen, som så en smule overrasket ud, da det gik op for ham, at han havde grebet bolden.

Herlev Rebels kæmpede flot, men forskellen på de to hold var simpelthen for stor, og samtidig gik Towers til kampen med en professionel attitude, og gav ingen gaver til Rebels. Christian Halfhide og Patrick Hargett stod for kampens to sidste scoringer, og Towers kunne for første gang i et stykke tid gå fra banen som sejrherrer. 54-6 endte kampen.

Næste opgave for Towers bliver en lang tur til Nordjylland, hvor AaB 89ers venter d. 29. april, mens Rebels, dagen efter, på hjemmebane møder endnu en skræmmende modstander; Søllerød Gold Diggers.

Scoringer

1st quarter:
6-0: #29 Konate, 37 yard TD run (2 pt. conversion failed)
14-0: #14 Skyum to #83 Staun Jensen, 4 yard TD pass (2 pt. conversion successful)
14-6: #8 Witzansky to #14 Thue Nielsen, 20 yard TD pass (2 pt. conversion failed)

2nd quarter:
20-6: #44 Christiansen, 4 yard TD run (2 pt. conversion failed)
28-6: #11 Hargett to #83 Staun Jensen, 47 yard TD pass (2 pt. conversion successful)
36-6: #29 Konate, 4 yard TD run (2 pt. conversion successful)

3rd quarter:
42-6: #11 Harget to #83 Staun Jensen, 5 yard TD pass (2 pt. conversion failed)
48-6: #89 Halfhide, 43 yard TD run (2 pt. conversion failed)

4th quarter:
54-6: #14 Skyum to #11 Hargett, 10 yard TD pass (2 pt. conversion failed)

[metaslider id=7360]