FOTO: Mikkel Bo Rasmussen / 1st Down Photo 

Det blev som ventet en tæt kamp mellem Triangle Razorbacks og Copenhagen Towers, hvor det endte med en sejr til Towers, hvilket betød første nederlag på hjemmebane til Razorbacks i denne sæson. Towers er stadig uden nederlag.

God start fra begge hold

Niende spillerunde i National Ligaen bød på topkamp på Vejle Atletikstadion mellem Triangle Razorbacks og Copenhagen Towers. Hjemmeholdet havde inden i dag ikke tabt på hjemmebane, mens Towers ikke havde prøvet at tabe endnu i sæsonen. Det blev hellere ikke tilfældet i dag.

Jairus Moll blev ellers meldt tvivlsom til opgøret, men har var fit for fight i kampens begyndelse, da han bragte Triangle Razorbacks foran. Hans holdkammerat Reed Gottula ville ikke holde sig tilbage, og han fik også scoret et touchdown i kampen første quarter. Det gad den altid farlige Dayton Winn ikke se på. Et fint spil fra Towers sender ham i endzone og han kan reducere til 14-7 efter første quarter.

Anden quarter blev en jævnbyrdig affære mellem de to mandskaber, hvor især forsvarene havde deres problemer. Razorbacks kunne slet ikke holde styr på Dayton Winn, som formår at lave to touchdowns. Aske Troen laver også et for udeholdet. Niko Lester og kicker, Torben Jørgensen, gør hvad de kan for at følge med Towers. Stillingen ved pausen er 24-35 til Towers.

Nervepirrende afslutning

Som vi skrev i vores optakt til kampen, så havde de forsvarende danske mestre måske mest fokus på kampen mod Carlstad Crusaders i næste weekend, men det var ikke til at se i denne kamp. De starter tredje quarter med at sende Jesper Rene Hansen af sted. Han bringer sit hold yderligere foran. Tredje quarter slutter med en reducering af Razorbacks på en safety.

Razorbacks spillede deres spil, som vi kender dem. Der blev skiftet mellem løbe- og kastespillet, og det havde da også sin effekt i kampen, da de gjorde alt for at vinde. Det blev illustreret ved Niko Lester, som scorer sit andet- og tredje touchdown i kampens sidste minutter, men det var ikke nok for hjemmeholdet, da det nærmest traditionen tro lykkedes for Dayton Winn at lave den sidste scoring denne søndag eftermiddag.

Copenhagen Towers vinder kampen 47-39 i en tæt og jævnbyrdig affære over Triangle Razorbacks. Sejren gør, at de stadig er nummer et i ligaen og fortsat er ubesejret. Triangle Razorbacks lider årets første nederlag på hjemmebanen og indtager en plads i midten af National Ligaen.

 

Scoringer

  1. quarter

6- 0 Jairus Moll

7-0 Torben Jørgensen (PAT)

13-0 Reed Gottula

14-0 Torben Jørgensen (PAT)

14-7 Dayton Winn (PAT good)

  1. quarter

14-14 Dayton Winn (PAT good)

20-14 Niko Lester

21-14 Torben Jørgensen (PAT)

21-21 Dayton Winn (PAT good)

24-21 Torben Jørgensen (Field goal)

24-27 Aske Troen (PAT good)

24-35 —-

  1. quarter

24-41 Jesper Rene Hansen (PAT no good)

26-41 Safety

  1. quarter

32-41 Niko Lester

33-41 Torben Jørgensen (PAT)

39-41 Niko Lester (2 point no good)

39-47 Dayton Winn (2 point no good)