Foto: SBC Photo

Spændingen udeblev i Horsens, da Stallions tog i mod Copenhagen Towers. Til det var gæsterne ganske enkelt for stærke, og efter en næsten fejlfri første halvleg, der bød på hele 40 point, viste københavnerne resten af football-Danmark, at de er brandvarme.

Et kickoff-return ind i Stallions’ territorium og otte spil fra scrimmage var alt, der skulle til, før at Towers satte de første seks point på tavlen. På den anden side startede Stallions kampen med en hurtig 3-og-ud og et kort punt, der var millimeter fra at blive blokeret. Derfra var kampens styrkeforhold ligesom lagt. Towers’ forsvar lagde fra start pres på, og lukkede helt ned for Stallions’ løbeangreb, og var med til at give Towers gode udgangspositioner det meste af dagen. Selv da Towers efter back-to-back false start penalties på 3. down kom bagud på down-and-distance, kunne et velspillende Towers-angreb hele tiden hive et nyt spil ud af hatten og holde sig på banen. Hvor hjemmeholdet kun producerede en eneste første down i de døende minutter af første halvleg, afgav Towers kun bolden, når de sparkede kickoff, og producerede hele 40 point i kampens første 24 minutter på trods af kun én enkelt turnover.

Towers så ud til at spare en række spillere hvor holdkortet tillod det efter halvlegen. Det blev Marcus Bennett, der, som en del af Towers plan om rotation på QB-positionen, afsluttede gæsternes scoringsfest på Towers’ sidste drive, da han fandt Lau Mikkelsen til slutresultatet 46-0, men en af kampens positive oplevelser var Towers’ slot receiver Anton Witmeur. Witmeur skaffede gentagne gange gode yards og et par scoringer på de end-arounds, der blev sat op via et solidt Towers-løbeangreb som det var tydeligt, at Stallions respekterede. Som også var tilfældet i Stallions’ sejr mod 89ers, kom de bedre med til sidst i kampen, men det tætteste på en scoring de kom, var Towers’ 10 yard-linje, og heller ikke en fumble recovery til allersidst i kampen kunne hjælpe hjemmeholdet til point.

”Kampen mod Towers blev en noget ensidig affære. Men den gav os en udmærket indikation på, hvor vi står som hold. Desværre kostede de to første kampe i sæsonen et par skader på nøglepersoner på holdet. Så det bliver nogle hårde kampe, vi går i møde mod Gold Diggers og Tigers de kommende 14 dage” udtaler en fattet Stallions head coach Anders Bysted til Nationalligaen.dk, men formodede alligevel at tage det positive med. ”Det positive fra kampen er, at vi føler, at vi forbedrer os i løbet af kampen”.

Omvendt var Towers’ cheftræner Peter Herbild tilfreds med kampens forløb. ”Det var samlet set en rigtig god kamp, og det er altid en fornøjelse at gæste Horsens, hvor der altid er en god stemning på banen” forklarede Herbild, der dog måtte se sit hold indkassere en dyr skade på safety-positionen: ”Vi fik desværre Magnus Bitsch skadet, og ham kommer vi til at savne, mens han er ude. Jeg glæder mig dog til at se, hvem der tager udfordringen op på defense, og bærer det store læs, Magnus plejer at have på sine skuldre”.

Uanset hvad må Herbild og resten af Towers’ trænerstab være svært tilfredse med det de så fra deres startende 22 mand i deres blot anden kamp. Omvendt skal Stallions tilbage til tegnebrættet og finde ud af, hvad næste skridt i planen nu må blive.

Scoringer
– 1. quarter –
0 – 6 Kasper Skyum til Victor Staun Jensen, 7 yd (2-pt no good)
0 – 12 Kasper Skyum til Lukas Olsen, 14yd (2-pt no good)
0 – 20 Anton Witmeur, 18yd (2-pt good, v. Michel Konate)

– 2. quarter –
0 – 26 Michel Kontate, 5yd (2-pt no good)
0 – 34 Marcus Bennett, 68yd punt return (2-pt good, v. Mads Hermansen)
0 – 40 Anton Witmeur, 25yd (2-pt no good)

– 3. quarter –
0 – 46 Marcus Bennett til Lau Mikkelsen, 23yd (2-pt no good)

– 4. quarter –
No score