Foto: Michael Quist

Copenhagen Towers var søndag usædvanligt hårde ved gæsterne fra Herlev Rebels, der måtte tage hjem med et sviende nederlag på hele 56-0. Rebels begik for mange fejl, og Towers straffede næsten hver eneste af dem.

Det var et veloplagt Towers-hold, der mødte op til kampen mod Rebels. Allerede på de lillas første angrebsserie, lykkedes det dem at sætte point på kontoen. Efter en flot serie bygget op af gode løb fra Mads Lundén Hermansen og kort kast fra Kasper Skyum, kunne Anton Witmeur til sidst sætte kampens første point på tavlen.

Rebels havde hele dagen utroligt svært ved at flytte bolden mod Towers’ forsvar, men Rebels havde succes med at holde Towers fra at sætte flere scoringer på tavlen i første quarter. En af de store succesoplevelser for Rebels skete mod slutningen af første quarter, da Towers’ returner ”muffede” et punt, som Rebels var hurtigst over.

Lykken varede dog kort for Rebels, og i midten af andet quarter øgede Towers deres føring, da Kasper Skyum fandt Aske Troen Klixbüll, og bragte Towers foran 14-0 efter en smule stilstand fra begge hold.

Rebels’ quarterbacks, Simon Dellgren og Thomas Wolff Clausen, havde hele dagen svære arbejdsbetingelser, og fik sjældent meget tid i lommen til at overveje deres beslutningen, og begge røg i græsset en del gange efter sacks, og Rebels’ debuterende head coach, Ronnie Kjær måtte lidende se til.

Det skulle blive endnu værre for Kjærs tropper inden pausen. Under et punt får Rebels’ punter ikke sluppet af med bolden, og Towers får i stedet bolden serveret på modstanderens 20 yard-linje. Der skulle ikke gå lang tid, før Michel Konate bragte Towers på 20-0. Towers havde inden pausen muligheden for at bringe sig yderligere foran, men i stedet blev Marcus Bennett interceptet af Alexander Gjedde på halvlegens sidste spil.

Thomas Wolff Clausen fik chancen som quarterback for Rebels fra anden halvlegs start, men på et af hans første spil kastede han en interception til Anders Lomholt Christensen.

Kort efter var kampens store oplevelse, Anton Witmeur, igen på spil. Denne gang scorede han et 10 yard touchdown. Peter Herbild havde inden kampen spået, at Witmeur ville få en stor sæson, og han kom i hvert fald rigtig godt fra start!

Anden halvleg var hård ved Rebels. Towers var ikke søde mod dem, og der var reelt set klasseforskel på de to hold, og Towers scorede mere eller mindre efter behag.

Rebels spiller allerede igen i den kommende weekend, hvor de på søndag møder endnu en svær modstand i Søllerød Gold Diggers. Også Towers spiller igen i den kommende weekend, hvor de på lørdag tager turen til Horsens for at møde Stallions.

Scoringer

1st quarter:

8-0 – #27 Witmeur, 21 yard TD run (2 pt. conversion successful, #4 Lindén run)

2nd quarter:

14-0 – #14 Skyum to #80 Troen Klixbüll, 9 yard TD pass (2 pt. conversion failed, incomplete pass)

20-0 – #22 Konate, 4 yard TD run (2 pt. Conversion failed, run stopped short)

3rd quarter:

26-0 – #27 Witmeur, 10 yard TD run (2 pt. conversion failed, run stopped short)

4th quarter:

34-0 – #7 Ravn to #84 Plum Olsen, 9 yard TD pass (2 pt. conversion failed, run stopped short)

42-0 – #33 Hermansen, 2 yard TD run (2 pt. conversion successful, #2 Bennett run)

50-0 – #26 Jørgensen, interception returned for TD (2 pt. conversion successful, pass to #22 Konate)

56-0 – #22 Konate, 2 yard TD run (2 pt. conversion failed, run stopped short)