Hjemme på Towers Field på en blæsende og solskinsrig dag tog Copenhagen Towers imod Amager Demons. Det blev til en forventet hjemmesejr – selvom gæsterne kæmpede bravt.

FOTO: Michael Quist

Hjemmeholdet kommer bedst fra start

Det var et stærkt Copenhagen Towers hold, der mødte op til kamp med 35 spillere på holdkortet – hvorimod gæsterne fra Amager Demons havde 23 spillere med. Kort inde i første quarter af kampen kommer hjemmeholdet dog også foran på godt spil af quarterback, Patrick Hargett, der finder Dayton Winn, som omsætter til touchdown. Det lykkedes dog ikke på det efterfølgende spil at få de ekstra to point på kontoen.

Første gang udeholdet, Amager Demons, kom på bolden sendte de Lars Hyrsting af sted, det gjorde de et par gange indtil Towers fik sacket Mads Edvardsen, Amager Demons’ quarterback. Sådan skulle meget af dæmonernes spil vise sig at blive i denne kamp – enten ved at sende en af Hyrsting-brødrene af sted eller prøve at gå dybt.

Towers stod generelt fornuftigt og disciplineret i forsvaret, hvilket medførte, at Demons måtte kæmpe med alt hver gang de prøvede at komme frem og skabe yards. Første quarter sluttede med yderligere en scoring til hjemmeholdet. Den noterede Lasse Tor Hansen sig for.

Starten på anden quarter var igen med fornuftigt spil fra Amager-mandskabet, der både løb og kastede bolden, men med farten i forsvaret hos Towers havde de svært ved at trænge igennem. Kasper Skyum var nu kommet ind som quarterback hos Towers. Han formåede med det samme at skabe yards især fandt han Aske Troen nogle gange, som han kendte fra landsholdet. Da der blev fløjtet til pause var Towers foran med 28-0.

Samme kampbillede i anden halvleg

Kampens forløb var det samme som i de to forgående quarters. Demons kæmpede godt og hang aldrig med hovederne. De forsøgte at slette nullet på måltavlen, men selvom man sendte Lars Hyrsting, Mads Hyrsting af sted eller der blev kastet dybt, så manglede der lige det sidste samtidig med at forsvaret hos Towers stod rigtig godt på banen. Der faldt ingen scoringer i det tredje kvarter af kampen.

Der faldt dog en enkel scoring i kampens sidste quarter. Det startede med et rigtig flot løb af Philip Hargett, som gav en first down. På spillet bagefter var det igen Lasse Tor Hansen, der kom på måltavlen for hjemmeholdet. Endnu engang blev han sat godt op af sin quarterback Patrick Hargett. Med lidt over et minut tilbage af kampen tog Towers et knæ og kunne dermed takke modstanderne for en god kamp.

Kampen som helhed

Det blev til en forventet hjemmesejr til Copenhagen Towers over Amager Demons. Gæsterne havde, grundet en smallere trup, altså spillere der måtte spille begge veje og dermed dække flere positioner. De hang aldrig med hovedet og blev ved at kæmpe og bakke hinanden op. Towers spillede igennem hele kampen rigtig godt og fornuftigt. De stod solidt i forsvaret og havde to gode quarterbacks, som satte spillet perfekt op. Dermed kunne de tage en sikker og velfortjent sejr over Amager Demons på 34-0. Nu venter der så begge hold en velfortjent sommerpause.

Scoringer

  1. Quarter

6-0 Dayton Winn (2 point no good)

12-0 Lasse Tor Hansen (2 point no good)

  1. Quarter

18-0 Aske Troen

20-0 Lau Mikkelsen (2 point good)

26-0 Anton Witmeur

28-0 Christian Halfhide (2 point good)

  1. Quarter

Ingen scoringer

  1. Quarter

34-0 Lasse Tor Hansen (2 point no good)

[metaslider id=8400]