Triangle Razorbacks (0-0) spiller deres første kamp i denne sæson hjemme imod Søllerød Gold Diggers (1-0). 

Anden spillerunde i 2022-sæsonen i National Ligaen står for døren i den kommende weekend. Det betyder, at Triangle Razorbacks skal i aktion for første gang i denne sæson, når de hjemme i Vejle tager imod Søllerød Gold Diggers, der kommer til opgøret med en sejr i bagagen, da de i sidste runde slog Aalborg 89ers 54-24.

Om det giver guldgraverne en fordel imod vildsvinene fra Vejle bliver spændende at se. De vandt i hvert fald stort og spillede en flot kamp både offensivt og defensivt. Så der venter os en interessant kamp.

Triangle Razorbacks

Hos Vejle-mandskabet er de spændte på at se hvor langt de er kommet i forberedelserne grundet deres unge hold.

I selve forberedelserne til deres første kamp i år, har offensiv koordinator, Peter Linnemann, lagt en gameplan i samarbejde med holdets quarterback, Reed Gottula.

På den defensive side har defensiv koordinator, Nikolaj Kæseler, implementeret et helt nyt defense.

Det største fokus hos vildsvinene har været at holde fokus på dem selv og få bygget et fundament op omkring nogle unge spillere. De ser frem til at teste sig selv mod en god modstander som Søllerød Gold Diggers.

På nationalligaen.dk har vi spurgt Head coach i Triangle Razorbacks, Peter Worm, om hvilken type kamp han forventer sig.

”Det bliver altid en svær kamp imod Søllerød Gold Diggers. De er velforberedte og viste rigtig gode takter imod 89ers. Jeg ser klart dem som favoritter, og vi må påtage os rollen som underdog.

Det er en rolle, som vi befinder os godt i. Vi forventer, at vi kan få vist noget af vores talent på holdet frem”.

Søllerød Gold Diggers kommer med en kamp i benene. Er det en fordel for dem?

”Det er klart en fordel for dem. Og tilmed en kamp de vandt og måden de vandt kampen på må give dem god selvtillid op til opgøret mod os”.

Han runder af med at sige til os, at de er sultne efter at få første kamp i benene og vise noget god football for deres fans.

Søllerød Gold Diggers

Hos kampens udehold Søllerød Gold Diggers har de ikke gjort noget grundlæggende anderledes i deres optakt til denne kamp end andre. De har prioriteret at se film fra deres første kamp, som var den ovennævnte kamp mod Aalborg 89ers, hvor de har arbejdet på at se, hvad de gjorde forkert.

Det har de så trænet på at få rettet op i ugens løb, så de står skarpt til på lørdag.

De har generelt forsøgt at få trænet godt og få fintunet de sidste detaljer.

I forhold til hvilken type kamp vi kan forvente, har guldgraverne svært ved at sige helt præcist, fordi vildsvinene fra Vejle endnu ikke har spillet deres første officielle kamp i denne sæson.

Holdet fra det sjællandske er dog sat op til at skulle spille fire hårde quarters.

Det er de sikker på at Triangle Razorbacks også er.

Vi har her på nationalligaen.dk også talt med Søllerød Gold Diggers’ Head Coach, Logan Dykstra, om det er en fordel for dem allerede at have spillet en kamp.

”Jeg tænker, at det godt kan være en fordel allerede at have spillet en kamp ud fra operationelt synspunkt. At spille en kamp giver mulighed for at få en feedback, som du ikke ville kunne få fra øvelserne i en træningssession. Det har været afgørende for os at se os selv på film, så vi har kunnet justere ud fra det”.

Tænker du, at de vil have revanche mod jer i forhold til jeres sejre sidste år blandt andet i semifinalen?

”Jeg tænker ikke at revanche er deres første prioritet. Jeg ved, at Triangle Razorbacks gerne vil spille hårdt og kæmpe for at vinde. Det er det, som jeg forventer på lørdag.

Hvilken type vi får at se samt spændingen om Triangle Razorbacks kan slå Søllerød Gold Diggers for første gang i et år finder vi ud af nu på lørdag.

Kampinfo

Kampen finder sted lørdag den 21. maj på Vejle Gl. Stadion, Helligkildevej 2, klokken 17:00

For mere info om kampen kan du se denne begivenhed:

Kampen vises på kanalen Sport Live

Tidligere indbyrdes opgør

26/4-21 Søllerød Gold Diggers – Triangle Razorbacks 24 – 10

28/8-21 Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 18 – 48

25/9-21 Søllerød Gold Diggers – Triangle Razorbacks 21 – 20 (semifinale)