Foto: SBC Foto

Triangle Razorbacks åbner 2019-sæsonen hjemme mod AaB 89ers, hvor de tager favoritrollen på sig.

Kalenderen siger, det er forår, og det er lig med en ny sæson i den danske National Liga. Triangle Razorbacks åbner deres sæson, og anden spillerunde hjemme på det Gamle Atletik Stadion mod AaB 89ers. Vildsvinene fra Vejle må anses for igen, at skulle kæmpe med om mesterskabet, hvor det i sidste sæson blev til et nederlag i Mermaid Bowl til rivalerne fra Copenhagen Towers. AaB 89ers sluttede i midten af tabellen sidste år. 

Dette opgør er dog det første for begge mandskaber denne sæson, så intet er givet på forhånd, da første kamp altid er speciel, men Triangle Razorbacks er dog favoritter til at tage sejren. 

Sådan har de to hold forberedt sig op til sæsonen

I Triangle Razorbacks har de generelt haft en god forberedelse til denne sæson i National Ligaen både på det kvantative og det kvalitative aspekt. Det eneste minus for dem er, at de har haft en del skader i optakten, men nu er de nede på at have alle mand klar på nær to spillere. Så trænerteamet har gode muligheder for at sætte det stærkeste hold til på søndag.

AaB 89ers har også haft en fin offseason, hvor de blandt andet har mødt netop Triangle Razorbacks, som dog mødte op med en del skader i en scrimage. De kommer med et slagkraftigt hold til på søndag, så de er parate til at give vildsvinene kamp til stregen. En sejr vil give dem selvtillid til fremtidige møder med de andre tophold i ligaen. 

Det taktiske aspekt 

For hjemmeholdet handler det om i kampens start at finde rytmen i angrebet, som er nøglen til en god start. I forsvaret vil de fokusere på at lukke ned for de store spil i luften fra AaB 89ers, som har en dygtigt quarterback samt gode recivere, så der skal der ind og lægges pres på. Det bliver spændende at se, hvor holdet står, da det er første kamp i sæsonen. 

For nordjyderne handler det om at få lukket ned for både løbe- og kastespillet hos Triangle Razorbacks, når de er på den defensive side af bolden. Offensivt vil de gerne kunne sætte deres receivere i spil ved forskellige formationer. 

Kampinfo

Kampen finder sted søndag den 7. april på Vejle Gl. Stadion Helligkildevej 2, klokken 16:00. 

Læs mere om kampen på Facebook-begivenhed: https://www.facebook.com/events/379283282906254/

Kampen kan streames på Zibrasport.dk; https://www.zibrasport.dk/events/triangle-razorbacks-vs.-aab-89ers-574/

Tidligere indbyrdes opgør

10/6-2018 AaB 89ers – Triangle Razorbacks 23 – 48

11/8-2018 Triangle Razorbacks – AaB 89ers 48 – 26