Foto: Mikkel Bo Rasmussen// 1st Down Photo

Tredje runde i National Ligaen står for døren, hvor de forsvarende mestre Triangle Razorbacks (1-0) hjemme tager imod sidste års nummer to Copenhagen Towers (1-0).

Der venter os en gentagelse af Mermaid Bowl-finalen fra 2019, når Triangle Razorbacks skal op imod Copenhagen Towers nu på lørdag. Det er to ubesejrede mandskaber som går ind til kampen. Vildsvinene fra Vejle kommer fra en stor sejr på 41-6 ude over Aarhus Tigers, mens Copenhagen Towers vandt efter et flot comeback over Søllerød Gold Diggers.

Der er dermed lagt op til en topkamp lørdag eftermiddag, hvor vinderen vil indtage førstepladsen i den samlet stilling i National Ligaen og fortsat være ubesejret.

Det positive fra holdenes første kamp

Det positive, som Copenhagen Towers tager med fra deres første kamp indtil kampen mod Triangle Razorbacks, er, at de viste på dage, hvor deres spil ikke fungerer, der kan de alligevel vinde deres kampe. Der var elementer af flot spil, men deres fokus skal være på at arbejde med at blive bedre i første halvleg.

Hos hjemmeholdet var sejren over holdet fra smilets by i sig selv det vigtigste. De var også glade for at få testet deres løbespil med nye spillere på et par nøglepositioner. For dem var det også rigtig positivt at se deres forsvar reagere som de gjorde mod et angreb, som de ikke havde set i løbet af preseason.

Revanche

Det er to hold, der kender hinanden rigtig godt, som står overfor hinanden på lørdag. De mødtes sidst i sidste års Mermaid Bowl-finale, hvor Triangle Razorbacks som bekendt vandt.

Copenhagen Towers har slået dem seks gange i træk i grundspillet de sidste tre sæsoner, så om Copenhagen Towers føler de har revanche til gode, har vi her på nationalligaen.dk spurgt Victor Andersen om:

Det er nok forskelligt, hvordan de enkelte spillere og trænere ser på det. Som hold har vi ikke fokus på at vi skal ud og revanchere noget. De sidste tre sæsoner har vi slået dem i seks ud af seks opgør i den regulære sæson. Så de kunne nok også godt tænke sig revanche på deres egen bane. Det tror jeg heller ikke er deres fokus. 
De slår os flot og fortjent i Mermaid Bowl sidste år, så jeg tror, at hvis vi skal snakke om revanche, så bliver det først, hvis vi ender i endnu en Mermaid Bowl mod hinanden.
Når det er sagt, så går vi selvfølgelig til kampen for at vinde den, da det vil give os de bedste vilkår i slutspillet, og det er vores primære motivation lige nu.

Hos modstanderens Head Coach, Peter Nicolajsen, er svaret på, om der skulle være en form for revanchelyst til stede i kampen det samme:

”Jeg tror revanchelysten mere er rettet mod at vinde finalen (Mermaid Bowl, red.), hvis der er nogen irritation der sidder i dem (Copenhagen Towers, red.) fra sidste år, så tror jeg ikke, at den bliver forløst af at vinde en kamp i regular season”.

Hvilken type kamp kan vi forvente os

Hos holdet fra hovedstaden forventer de en tæt kamp, hvor de ikke tror på mange scoringer. Begge mandskaber så også stærke ud i deres defense i sidste runde, hvor der også blev spillet fysisk på begge sider af bolden.

De forsvarende mestre ser frem med spænding mod lørdagens opgør. De vil højst sandsynlig bruge lidt flere af deres spil fra playbooken end i sidste rundes kamp. De er også en smule bekymret over, om modstanderen starter i et højere gear end de selv gør efter at have spillet en tæt kamp.

Kampinfo

Kampen finder sted lørdag den 22. august på Vejle Gl. Stadion, Helligkildevej 2, klokken 15:00

Læs mere om kampen på Facebook-begivenheden:

https://www.facebook.com/events/2318411865128052/

Kampen kan streames via dette link: https://afi.yaretv.com/watch/575-afi-copenhagen-towers-at-triangle-razorbacks

Tidligere indbyrdes opgør
5/10 – 2019 Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 14 – 20 (Mermaid Bowl)
31/8 – 2019 Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers 14 – 28
23/6 – 2019 Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 56 – 36