Foto: Per Kronvold

Triangle Razorbacks (6-2) spiller sin sidste hjemmekamp på søndag i grundspillet mod Frederikssund Oaks (2-6), hvor de må anses for at være store favoritter til at tage sejren.

Kommentar

I denne runde tager Triangle Razorbacks imod Frederikssund Oaks på det gamle Atletikstadion i Vejle. Hjemmeholdet indtager tredjepladsen i Nationalligaen, mens udeholdet er at finde på femtepladsen. Alt andet end en sejr til vildsvinene er næsten umulig at forestille sig, men Oaks har før vist, at de kan slå fra sig. Holder Razorbacks denne placering, så skal de højst sandsynlig ud i en Wild card-kamp.

Frederikssund Oaks nåede ikke at vende tilbage inden deadline med deres forberedelse til kampen, så derfor er det ikke med i denne optaktsartikel.

Forberedelse op til kampen

Hos Triangle Razorbacks er der ikke de store ændringer i deres forberedelse i forhold til deres kamp i sidste runde mod Aalborg 89ers. Der bliver arbejdet stenhårdt på at få spillerne til at have den samme forståelse omkring spillet. Så alle tænker ens på banen. Reelt set har den nuværende trænerstab kun været i gang i tre måneder. Der er fremskridt til hver træning i Vejle, men med tre uger til playoff-kampe skal det også snart til at peake.

Nøglepunkter i opgøret

I kampen mod Oaks har Vejle-mandskabet stor fokus på det mentale niveau, som skal sikre dem fremgang i forhold til det, der er beskrevet ovenfor. De har tidligere haft en tendens til at starte svagt mod de lavere rangerende hold i ligaen. De store nøglepunkter i opgøret bliver Razorbacks’ WR mod Oaks’ DB samt deres mobile quarterback mod Razorbacks’ defensive end.

Skader

Triangle Razorbacks har Jesper Johnsen, Jairus Moll og Anders Christiansen ude med skader, mens Oliver Holmlund, Kristian Holst, Kasper Arknæs, Pathi Nielsen, Simon Knudsen og Kaj Sørensen er meldt tvivlsomme.

Kampinfo

Kampen finder sted søndag den 2. september på Vejle Gl. Stadion, Helligkildevej 2, klokken 13:30.

Læs mere om kampen på denne Facebook-begivenhed

Tidligere indbyrdes opgør

24-06-18 – Frederikssund Oaks 0 – 55 Triangle Razorbacks