Foto: SBC Photo

Lørdag aften bragede Triangle Razorbacks og Søllerød Gold Diggers sammen, hvor hjemmeholdet i Vejle trak sig sejrrigt ud med en sikker sejr på 45-16.

Et solidt og sikkert Triangle Razorbacks mandskab

En lørdag aften på Vejle Atletik Stadion med en række sultne Triangle Razorbacks har været en frygt for mange hold i National Ligaen og denne lørdag fik vi endnu en gang svar på lige netop, hvorfor billedet er sådan. Et yderst oplagt mandskab fra Triangle Razorbacks tog for første gang imod Søllerød Gold Diggers i en wild-card kamp. Størstedelen af de seneste opgør mellem disse to mandskaber er alle blevet afgjort i slutningen af fjerde quarter, men denne aften skulle bryde dette mønster. En stærk start fra hjemmeholdet, hvor man fik oparbejdet en føring på 30-0, grundlagde en succesrig aften for det tidligere mesterhold.

Et scoringsgennemsnit på 37 point pr. kamp i grundspillet blev endnu engang opretholdt da offense viste imponerende takter og fik sat 45 point på kontoen. Også defense holdte takt med det gennemsnitlige niveau i National Ligaen, hvor holdet blot har indkasseret 17 point pr. kamp. En sæson, hvor holdet blot er blevet bedre og bedre og er kommet tilbage til de tidligere sæsoners klasse.

Glimt af gode takter fra Søllerød Gold Diggers

Søllerød Gold Diggers havde inden kampen fået et forbedret hold, idet de stod med en af ligaens bedste momentum. Dog formåede holdet blot at vinde tre kampe i grundspillet og wild-card kampen mod Triangle Razorbacks blev også endestationen for holdet i denne sæson. En O-line, som ellers havde løftet sig gennem sæsonen og vi også i glimt så sprudle i wild-card kampen. Ifølge flere Power Rankings var Søllerød Gold Diggers også spået til at ende i top fire, men må tage sig til takke med en kvartfinalekamp i denne sæson i National Ligaen. Til slut i kampen fik Søllerød Gold Diggers dog pyntet på resultatet, hvor holdet fik bl.a. lavet en safety og nogle store spil, som endte med et sidste touchdown kort før tid.

I den anden kvartfinale fik AaB 89ers en ligeså sikker sejr, da de vandt 27-0 over Frederikssund Oaks og dermed spillede sig videre i semifinalen, hvor de tager imod Copenhagen Towers. Triangle Razorbacks møder Aarhus Tigers i den anden semifinale.

Hvorvidt det bliver Triangle Razorbacks der endnu engang skal spille sig i Mermaid Bowl eller om det bliver det nye stærke hold fra Smilets By, Aarhus Tigers, får vi svarene på næste lørdag d. 29 september i netop Aarhus.

Kampens slutresultat 45-16
Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 7-0
Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 10-0
Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 17-0
Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 24-0
Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 30-0
Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 31-7
Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 38-7
Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 38-9
Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 45-9
Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers 45-16

Se highlights fra kampen