Det blev en utrolig spændende og seværdig kamp, da Triangle Razorbacks hjemme slog AaB 89ers med 46-42.

Razorbacks startede godt

Hjemmeholdet blev spået en stor-sejr inden kampen, men nordjyderne kæmpede bravt og gav hjemmeholdet kamp til stregen i dag.

Allerede på det første spil kom Triangle Razorbacks dog foran mod AaB 89ers, da Reed Gottula fandt Niko Lester, der kunne løbe bolden i endzone ned ad sidelinjen i hans velkendte høje fart. Udeholdet svarede dog hurtigt igen og fik udlignet på måltavlen kort tid efter, men så tog vildsvinene ellers grebet om kampen. Geoffrey Lewis blev generelt sat godt i spil i første halvleg, hvor det blev til to touchdowns fra hans side. Det første blev sat i stand af en god blokering fra center-spilleren Mikkel Hansen.

AaB 89ers var mødt op med ti mand mindre end dagens hjemmehold, men det var ikke til at se i kampen. En velspillende Alexander Kronborg tager sig god tid om hvert enkelt spil, så spillet bliver sat korrekt op til hans recievere. Blandt andet scorer Jacob Callesen en flot touchdown, hvor han henter bolden højt oppe i luften og får lige præcis foden indenfor i hjørnet af endzone, da han lander. Den nye import-spiller, Benedict G. Von Jagow, scorer første havlegs sidste touchdown via lækkert fodarbejde. AaB 89ers er fint med ved pausen, hvor Triangle Razorbacks fører 33-20. Det eneste Vejle holdet kan være utilfreds med efter første halvleg er de fem offsides de laver.

AaB 89ers får en god start på anden halvleg

Nordjyderne åbner tredje quarter med et onside kick, som de erobrer bolden ved. På det efterfølgende spil fra 15 yard linjen ruller Alexsander Kronborg ud og finder Jacob Callesen i endzone, hvor de også formår at score på deres two point conversion. Og lige efter da Reed Gottula er på bolden, fumbler han og AaB 89ers er over bolden med det samme, så en perfekt start for dem fra anden halvlegs begyndelse. Det lykkedes dem at være foran to gange i kampen, men hjemmeholdet fik deres forventet hjemmesejr alligevel. Det gjorde de blandt andet ved, at Geoffrey Lewis fortsatte sit flotte spil ved atter engang at stå for to touchdowns, som var flot sat op af hans quarterback, Reed Gottula, som var ude med en skade i sidste sæson. En velspillende Geoffrey Lewis måtte dog forlade banen humpende. Fjerde quarter bød på flotte drives fra begge hold, men Triangle Razorbacks formåede også at fortsætte med at lave offside. Otte i alt lavede de i dagens opgør.

Det var en underholdende kamp fra start til slut, som endte med en hjemmesejr til Triangle Razorbacks på 46-42 over AaB 89ers. Vi fik altså hele 88 point sat på tavlen i dag. Hvis 89ers spiller sådan resten af sæsonen, så lover det godt for dette års kampe i National Ligaen.