Det bliver noget af et brag, når Søllerød Gold Diggers og Triangle Razorbacks lørdag aften tørner sammen. Der er altid en masse følelser i spil mellem de to klubber, og de vil begge hade at tabe til den anden.

Det er National Ligaens to eneste ubesejrede hold, der skal kæmpe om ikke blot førstepladsen i ligaen, men samtidig den nok lige så vigtige håneret. Drillerierne mellem Razorbacks og Gold Diggers har været i gang i ugen op til kampen, som det efterhånden er hver gang, når to af de tre største hold i National Ligaen mødes. Kan spillerne på banen leve op til de spydige indslag på de sociale medier, kan det blive rigtig underholdende!

Razorbacks opruster

Som om de forsvarende mestre ikke var stærke nok i forvejen, har de den sidste uges tid kunnet præsentere tre spændende tilføjelser. Inden deres kamp mod Wroclaw Panthers i lørdags bød de velkommen til quarterback Shazzon Mumphrey. Han fik endnu bedre betingelser, da man annoncerede, at Theis Bagnkop blev en del af holdet, og senest har Razorbacks meldt ud, at de har hentet deres tredje import, H.C. Kelley, som sammen med de to andre allerede skulle være en del af Razorbacks-truppen mod Gold Diggers. Razorbacks skriver om den 25-årige defensive linjemand Kelley, at han spillede for Central Methodist University i fire år som starter, inden han tog til Europa og spillede for Düsseldorf Panthers.

Værterne klar til kamp

Også lørdagens hjemmehold fra Søllerød er som sagt ubesejret, og det kan head coach Troels Vestergaard takke hele sit hold for, men særligt én har alligevel imponeret ham i sæsonens første tre kampe. ”vi har en hel del, der har spillet godt i vores første kampe, både unge og rutinerede, men Bobby (Robert Burton III, red.) er selvfølgelig svær at komme udenom,” siger han til Nationalligaen.dk.

Vestergaard mener ikke, at det er en ulempe for et hold som Razorbacks, at de allerede har spillet to kampe mere end resten af National Ligaen ved deres deltagelse i Champions League, tværtimod: ”Det er en fordel, at de har spillet kampe på højt niveau så tidligt i sæsonen, og jeg forventer, at de kommer med en masse motivation og selvtillid på lørdag.”

Kun ét af de to hold kan naturligvis forblive ubesejrede efter kampen på lørdag, og Vestergaards svar til, hvorfor det netop er hans hold, der kan prale af det, er ret simpelt: ”fordi vi laver færre fejl end de gør.”

Om Vestergaard får ret i det, må vi vente med at finde ud af til i morgen aften. Vejret skulle angiveligt blive perfekt til football, men har du alligevel ikke lyst eller mulighed for at være på stadion og se kampen, kan du se den på NL TV.

Det har desværre ikke været muligt at få en kommentar fra Razorbacks’ head coach, Sebastian Fandert.

Kampen spilles klokken 16.00 på Rundforbi Stadion (Egebækvej 118, 2850 Nærum)

Facebook-eventet for kampen kan findes her

Seneste indbyrdes opgør:

23.9.2016 – Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers – 35-28

10.9.2016 – Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers – 35-13

14.5.2016 – Søllerød Gold Diggers – Triangle Razorbacks – 7-23

10.10.2015 – Triangle Razorbacks – Søllerød Gold Diggers – 21-17

12.9.2015 – Søllerød Gold Diggers – Triangle Razorbacks – 16-21