Fra en sand pointfest i Nærum til pointfattig kamp i Aarhus, var det Søllerød måtte igennem på blot 6 dage. Efter den flotte offensive præstation mod Towers, måtte Gold Diggers mandskabet indse at det kræver mere end bare en god QB at hænge fast i toppen. I første halvleg af kampen mod Tigers lignede Gold Diggers angrebet det vi har set tidligere på året. Et par gode aktioner fra QB DiMarsico gav tilskuerne håb om mere, men da han måtte udgå lige inden pausen var der ikke mere at spille på for Gold Diggers angrebet der nu har haft 5 forskellige QBs på banen i sæsonens første 5 kampe.
Tigers angrebet var ikke meget kønnere, og det blev en utrolig målfattig (og kedelig) 2. halvleg. Tigers er stadig ubesejrede, men så langt fra skræmmende ud mod sejrsløse Gold Diggers.

I Vejle blev der scoret masser af point, begge hold var foran i en underholdende kamp. Razorbacks angrebet, var tydeligt kommet under kyndige hænder i form af OC/QB Reed Gottula, som spillede en forrygende første halvleg. Med Niko Lester WR har Razorbacks endnu et farligt mål på angrebet, og det fik Towers da også at mærke. Towers angrebet var dog for stærkt på dagen, og Towers var bedst efter pausen. Razorbacks måtte også se Gottula udgå med en skade kort før pausen, præcis ligesom Gold Diggers’ DiMarsico.

AaB 89ers – Triangle Razorbacks

På papiret en spændende kamp. Den nuværende #3 mod nuværende #4. Aalborg har dog vist en smule svaghedstegn, da de i deres seneste opgør måtte kæmpe med næb og klør for at kæmpe en sejr hjem mod bundholdet Tomahawks. Razorbacks har siden nederlaget mod Tigers set bedre og bedre ud på angrebet, og har da også været det hold der har været bedst mod de forsvarende mestre. Razorbacks ligner et hold der skal kæmpe med om toppladserne.

89ers WRs – Razorbacks DBs

Jeg tror at 89ers bedste chance for at score point er ved at få sat deres 3 dygtige WRs i spil. Mads Hedegaard Christiansen og Jacob Callesen, har spillet nogle forrygende kampe i år og er vigtige våben i 89ers offensiven. Thomas Zinck spiller den indvendige receiver med stor forståelse for at finde plads i zonerne. Alt i alt er det helt klart på WR-positionen af AaB har deres styrke.

Razorbacks forsvaret har mange rigtig gode spillere. Når både Niko Lester og Jairus Moll er at finde dybt som safteties, virker det umiddelbart som et dårligt sted at kaste bolden hen. Derfor vil jeg tro at AaB vil forsøge sig på ydersiden hvor udfordringen virker en smule mere overkommelig.

89ers DL – Razorbacks OL

Jeg har ved flere lejligheder rost den defensive linje fra 89ers, og med rette. De har haft en rigtig god sæson og spillet flere rigtig gode kampe. Den helt store styrke er dog ved deres evne til at pass rushe, og det kan blive en udfordring for den relativt lette linje at stå i mod når de store drenge fra Vejle kommer på besøg.

Razorbacks OL er god. På center og tackle positionen er de utrolig stærke, og det er tydeligt til gavn for Geoffrey Lewis, der ved flere lejligheder mod Towers havde utrolig meget plads at løbe på. Razorbacks OL er godt coachet, og med deres størrelse og styrke er de en udfordring for de fleste. Det bliver spændende at se hvordan de klarer det mod en hurtig og bevægelig linje fra Aab.