Foto: Palle N. Christensen

Copenhagen Towers indtager nu førstepladsen i den danske National Liga, efter holdet hjemme besejrede Aarhus Tigers med cifrene 35-20.

Københavnsk kvalitet

De nykårede mestre fra Northern European Football League gik lørdag på banen i Gentofte med stor selvtillid, da de skulle op imod ligaens andet ubesejrede mandskab fra Aarhus Tigers for første gang i sæsonen.

Copenhagen Towers, der stadig var ubesejrede i både National Ligaen og NEFL cruisede videre mod et ellers sprudlende hold fra Aarhus Tigers. En sikker sejr for Copenhagen Towers, der scorede hele 35 point, der dog imponerende var holdets laveste målscore i en kamp i National Ligaen i denne sæson. Dette afspejler sig også i, at holdets talentfulde offense har sat hele 234 point på tavlen for Copenhagen Towers denne sæson, på blot fem kampe!

Især en god start fra de forsvarende mestre, der bragte holdet solidt foran, viste hvilken kvalitet dette hold besidder, og grunden til at holdet nu både fører National Ligaen, men også spiller den europæiske Super Final mod Swarco Raiders senere på måneden.

Enden på en stime

Aarhus Tigers var ellers kommet fremragende i gang med National Ligaen i dette års forårssæson, hvor holdet var ubesejrede med fem sejre ud af fem. Ifølge Head Coach, Thomas Pedersen, har det især været en god opstart til sæsonen, og en tilføjelse af flere ledertyper på det aarhusianske hold, som har været nøglen til den hidtil store succes.

Foruden de vigtige ledertyper, som bliver fremhævet af holdets Head Coach, er det også relevant at se på Aarhus Tigers’ defense. Det defense, som på afstand, med undtagelse af Triangle Razorbacks, har indkasseret færrest point. Blot 89 point i 6 kampe, svarende til 15 point pr. kamp er blevet scoret mod Aarhus Tigers. Dermed var det også højest overraskende, at Aarhus Tigers indkasserede hele 35 point i denne kamp mod Copenhagen Towers, og dermed måtte se enden på den ubesejrede stime på fem kampe i National Ligaen.

Aarhus Tigers indtager dog stadig National Ligaens andenplads med et godt stykke ned til de resterende hold i ligaen.

Copenhagen Towers’ næste kamp er endnu engang på hjemmebane i Gentofte d. 23/6 mod AaB 89ers, men endnu vigtigere, møder Copenhagen Towers Swarco Raiders i Gentofte til den europæiske finale d. 30. juni. Aarhus Tigers skal genfinde formen på udebane mod ligaens bundhold Copenhagen Tomahawks d. 30/6.

Slutresultat: Copenhagen Towers – Aarhus Tigers 35-20