Fotograf: Michael Quist

AaB 89ers skal forsøge at få holdets første sejr mod Copenhagen Towers, når holdene brager sammen på lørdag på Gentofte Sportspark.

NEFL og NL

Med stor succes i NEFL har Copenhagen Towers haft rigeligt at se til i den seneste tid. Dette har dog ikke haft den store indvirkning på resultaterne i NL, hvor Copenhagen Towers stadig fører komfortabelt og er ubesejrede med sejre over de resterende hold i National Ligaen.

Copenhagen Towers’ store fokus på NEFL har medført at de står som vinder af Northern European Football League og dermed skal spille superfinal mod Swarco Raiders d. 30. juni. Dog har sidste weekends sejr over Aarhus Tigers slået et lille hul i National Ligaen og gjort at Copenhagen Towers kan fokusere på kampen mod Swarco Raiders. Dog har National Ligaen stadig en stor vigtighed for holdet. ” Tigerskampen var vigtigt for at få et lille hul til de andre tophold i NL. Derfor havde vi fuld fokus på Tigers i sidste uge. I denne uge er vi gået igang med forberedelserne til Swarco Raiders. Det er et kanonhold, der kræver at vi spiller i absolut topklasse, så forberedelserne er vigtige. Derfor tager vi ikke let på Aalborg, som vi har set levere flotte resultater i år. Heldigvis for mit defense har Aalborg og Swarco Raiders en del ting til fælles på angrebet”, udtaler assisterende Head Coach for Copenhagen Towers Victor Andersen.

AaB 89ers med i det fine selskab

Det nordjyske hold har leveret flot i starten af denne sæson og er placeret på ligaens tredjeplads med fire sejre. Dermed kan en sejr over Copenhagen Towers være med til at sende AaB 89ers helt op i det fine selskab og krone værket på et ellers fremragende forår. Især offense hos AaB 89ers har set godt ud, hvor holdet har sat 162 point på kontoen. Dette er dog heller ikke gået ubemærket hen, hos de forsvarende mestre. Assisterende Head Coach fra Copenhagen Towers Victor Andersen udtaler: ”Jeg har forventningen at Aalborg dukker op med alt det de har at skyde mod, og vi får kamp til stregen. Jeg er især spændt på deres kasteangreb, som jeg synes har været rigtigt stærkt hele året.”.

Hvorvidt Copenhagen Towers fortsætter den ubesejrede stime og overlegenhed eller om AaB 89ers kan udfordre dem og få holdets første sejr over de københavnske mestre får vi svarene på lørdag eftermiddag.

Kampen bliver skudt i gang lørdag d. 23. juni kl. 14.00 på Gentofte Sportspark, 2820 Gentofte.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1762147587213378/

Seneste fem indbyrdes opgør

10/06 -2017 – Copenhagen Towers – AaB 89ers 50-6
29/04 – 2017 – AaB 89ers– Copenhagen Towers 0:40
20/08 -2016 – Copenhagen Towers – AaB 89ers 42-14
11/04- 2015 – AaB 89ers – Copenhagen Towers 0 – 47
22/06 – 2013 Copenhagen Towers – AaB 89ers 45 -7