Stort opgør i National Ligaen står for døren

Af Mikkel Overgaard Pedersen

Foto: Michael Quist

Lørdag er der igen football på programmet, når Copenhagen Towers tager imod Triangle Razorbacks i endnu et spændende opgør.

En anderledes sæson

National Ligaen er tilbage efter sommerpausen for de to holds vedkommende, når Copenhagen Towers hjemme i Gentofte tager imod Triangle Razorbacks. Et opgør, som er kendt for dramatik og intensitet. Dog har denne sæson været anderledes på mange punkter, hvilket formentlig også bliver afspejlet i dette opgør.

Det er nemlig med forskellige målsætninger, at de to hold går ind til kampen lørdag aften. Begge hold har noget at bevise, men Copenhagen Towers jagter en førsteplads i gruppespillet, hvorimod Triangle Razorbacks stadig er på jagt efter deres første sejr i denne sæson.

En sæson som på mange måder ikke har været tilfredsstillende for Triangle Razorbacks. Holdet fra Vejle er automatisk i playoff, og er kendt for en livsfarlig kvalitet, når vi forlader gruppespillet. Ikke desto mindre er Triangle Razorbacks blot noteret for 37 point i sæsonens første tre kampe, som alle tre er endt ud i et nederlag. Også på den defensive side af banen har det været udfordrende, hvor Triangle Razorbacks har indkasseret knap 35 point i snit pr. kamp i år, mest af de fire hold i National Ligaen.

Væsentlig anderledes ser det ud for Copenhagen Towers, der er ligaens mest scorende hold med 112 point i sæsonens første tre kampe, samt ligaens bedste defensiv med blot 62 point indkasseret. Dette ændrer dog ikke på, at holdet fra Gentofte har tabt mod Søllerød Gold Diggers og derfor indtager andenpladsen i National Ligaen.

 

Sæsonens første møde

Copenhagen Towers drog til Vejle for knap tre måneder siden, hvor de to hold mødtes i sæsonens første kamp. Her blev det til en storsejr til Copenhagen Towers på 13-44 over Triangle Razorbacks. Det blev en kamp, hvor den offensive del af Copenhagen Towers mandskabet strålede, hvor især kasteangrebet gjorde ondt på Triangle Razorbacks. Der var også flere store aktioner på forsvaret, hvor det blot blev tilladt to scoringer i hele kampen.

Som benævnt er Triangle Razorbacks dog et mandskab, som altid er kendt for at vende stærkt tilbage og især i playoff vise tænder. Derfor er det også svært at spå om den kommende del af efteråret. Kristoffer Brun fra Copenhagen Towers udtalte også tidligere på året: “Det er umuligt at forudsige noget omkring Razorbacks før slutspillet. Gang på gang er de som Fugl Føniks vågnet op til dåd i slutspillet, så det ville ikke overraske, hvis Razorbacks vender stærkt tilbage i anden halvdel af sæsonen”.

Hvorvidt Copenhagen Towers kan spille sig tæt på en første plads i National Ligaen eller om Triangle Razorbacks får sæsonens første sejr finder vi ud af, når Copenhagen Towers lørdag d. 21/08 kl. 19.00 tager imod Triangle Razorbacks på Gentofte Stadion.

Ligeledes bliver kampen dækket af SPORT Live, hvor man kan se med fra kl. 19.00.

I pausen af Razorbacks-kampen byder Towers’ egen Hall of Fame, Purple Legends, velkommen til tre nye medlemmer fra årgang 2020.

 

Seneste fem indbyrdes kampe:

29.05.21 – Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers 13-44

22.08.20 – Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers 7-14

05.10.19 – Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 14-20

31.08.19 – Triangle Razorbacks – Copenhagen Towers 14-28

23.06.19 – Copenhagen Towers – Triangle Razorbacks 56-36