Foto: Dan Knudsen – 71 Media

Der venter en svær opgave for hjemmeholdet Horsens Stallions, når Søllerød Gold Diggers kommer på besøg i det jyske. Kampen er vigtig for de to hold, der befinder sig i hver sin ende af ligaens tabel.

I sidste kamp havde hjemmeholdet Stallions det svært mod de forsvarende mestre fra Copenhagen Towers, da Stallions måtte tage fra København med et nederlag på 47-0. Nederlaget var ventet mod et Towers-hold, der havde noget at revanchere, men nederlagets størrelse kan ikke have været tilfredsstillende.

Derfor vil det give et stort boost for et Horsens Stallions-hold, der ligger i den forkerte del af tabellen, hvis det kan lykkes at hive en sejr ud af gæsterne. Stallions ligger nemlig i tæt kamp med Herlev Rebels og Aalborg 89’ers om at undgå nedrykning, når sæsonen er slut.

Sejr nødvendig for Gold Diggers

Modsat ligger Søllerød Gold Diggers også i hård kamp, men det er i den anden ende af ligaen. Gold Diggers har ligesom både Aarhus Tigers og Copenhagen Towers fire sejre i årets første kampe lige under Triangle Razorbacks, der har vundet samtlige deres fem kampe.

Derfor skal Gold Diggers altså også bruge en sejr for at følge med sine direkte konkurrenter, så begge hold vil være klar til kampen.

“Op til kampen mod Horsens har vi fokuseret på at få mere intensitet ind i træningen. Vores offense ramte et godt tempo i anden halvleg af sidste kamp, og det har vi arbejdet videre på,” siger Gold Diggers’ co-head coach Troels Vestergaard.

Oprykkerne skal på hjemmebanen sætte sin lid til blandt andre den offensive profil Nico Lester, der har været en af nøglespillerne for Stallions i denne sæson. Lester har næstflest rushing yards i ligaen i denne sæson, og han har også været farlig, når han har fået bolden gennem luften.

Han er dog ikke den eneste på angrebet, der får en vigtig rolle.

“Vi skal have gang i vores offense og vores nye QB Kenneth Jensen, der erstatter Troels (Andersen, red.), der er taget til USA på studietur. Ellers er det en kamp, hvor ingen forventer det store fra os, og vi kan derfor spille helt frit,” siger Stallions’ head coach Dan Jeppesen.

Kampen spilles klokken 14.00 på Dagnæs Stadion (Sportsvænget 2, 8700 Horsens)

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/712432628883998/permalink/712432665550661/

Seneste indbyrdes opgør

23.6.2013 – Søllerød Gold Diggers @ Horsens Stallions – 54-0

20.4.2013 – Horsens Stallions @ Søllerød Gold Diggers – 0-48