Allerede i første quarter af dagens kamp mod AaB 89ers, måtte WR Victor Staun udgå med slem skade.

Nationalligaen.dk har snakket med den uheldige receiver, som kan forvente tre måneders pause fra ligaen.

“Jeg skal opereres i starten af næste uge. Anklen/foden var gået af led og tog lige et par forsøg at få på plads. Udover det, har jeg brækket en knogle nær knysten på højre side, og revet tre-fire ledbånd over. Men er nok klar til at spille igen om 3 måneder” siger han til Nationalligaen.dk.

Selvom det ikke er første gang, Victor Staun er skadet, er han alligevel skuffet.

“Jeg var ude med en brækket arm i fire måneder sidste år, så det klarer jeg nok. Det værste er klart, at jeg havde haft en rigtig god start på sæsonen og var indstillet på, at det skulle være et rigtig godt år for både mig og klubben.”

Med fem touchdowns og 236 yards, blandt andet i kampen mod Herlev Rebels den 15. april, så det ud til at blive et stærkt 2017 for Staun.

I vores review fra d. 9. april skriver skribent på Nationalligaen.dk, Mikkel Overgaard Pedersen, at Victor Staun og medspiller Lasse Tor Hansen ”sluttede af med at spille en fantomkamp i spillets afsluttende fase, hvor det blev til flere vanvittige catches og også to touchdowns,” hvilket vidner om Stauns evner i sæsonen.

Copenhagen Towers har haft en uheldig start på sæsonen blandt med skader på tre offensive startere og udvisningen af kaptajn Kristoffer Green i kampen mod Søllerød Gold Diggers d. 9. april.

Læs reviewet fra kampen mod AaB 89ers her.