Foto: SBC Photo

Triangle Razorbacks fik hul på sejrskontoen med flot spil hjemme mod AaB 89ers, som de slog for første gang siden 2019. 

En seværdig start
Triangle Razorbacks starter kampen godt, hvor især Reed Gottula havde fundet sin gode kastearm frem i dag. Det er også hjemmeholdet der kommer på først tavlen. Det gør de ved et field goal, da de efter flere gode forsøg ikke formår at score touchdown. De kommer foran 3-0 ved et godt spark af Kasper Kristensen.
AaB 89ers ville dog ikke holde sig tilbage. De kommer foran i opgøret første gang de er på bolden. Shelton Eppler kaster godt og får dem frem på banen, hvor han til sidst finder Jakob Michaelsen, der scorer touchdown. Ekstrapointet er sikkert sparket ind af Jeppe Petersen, så nordjyderne er foran 7-3.
I starten på anden quarter får vi en interception, som er grebet af hjemmeholdets Henrik Dinesen. Så AaB 89ers må overgive bolden til Triangle Razorbacks. Vildsvinene fortsætter de gode takter, hvor Reed Gottula efter nogle spil vælger at kaste rigtig dybt til Jacob Callesen, som scorer touchdown på det flotte spil. Ekstrapointet er godt sparket af Kasper Kristensen. Triangle Razorbacks overtager føringen i kampen med 10-7.
Lige efter den scoring kommer AaB 89ers igen hurtigt foran. Shelton Eppler har et godt overblik, da han et par gange finder Jakob Michaelsen, så de er 20 yards fra endzone. Shelton Eppler løber selv bagefter og stoppes to yards fra endzone. På det efterfølgende spil finder han Jakob Strømgaard til touchdown. De scorer et ekstra point ved Jeppe Petersen, så nu er udeholdet foran 14-10.
Triangle Razorbacks slutter dog godt af inden pausen. Det lykkes Jeremy Cornelius at score sit første touchdown i Danmark, da han løber bolden sikkert helt til scoring. Da de er på bolden igen efter AaB 89ers må punte, kommer hjemmeholdet yderligere foran. Det gør de ved Jacob Callesen, der scorer sit andet touchdown. Igen på et flot kast af Reed Gottula. Kasper Kristensen er sikkerheden selv i dag på sine spark. Triangle Razorbacks fører 24-14 over AaB 89ers ved pausen.

Hjemmeholdet slutter godt af
Tredje quarter starter med udeholdet på bolden. De kører et meget langt angreb, som ender uden touchdown, så de vælger at sparke et field goal til sidst. Her sparker Jeppe Petersen bolden ind mellem stængerne til reducering til 17-24.
Dette quarter slutter ved rigtig godt spil af Niko Lester, der var vendt tilbage til Triangle Razorbacks. Han spillede først defense i kampen, men sluttede på den offensive side, hvor han både spillede WR og RB, som han også har gjort i en årrække for Razorbacks. Da dommerne fløjter tredje quarter af, er vildsvinene 10 yards fra endzone.
I fjerde quarter har vi Triangle Razorbacks på 2nd & goal og er otte yards fra scoring. De scorer touchdown ved Kenneth Bradley lige efter. De fører nu 31-17.
Opgøret slutter med at Peter Linnemann nu er inde som quarterback for hjemmeholdet. Da han er på bolden i anden omgang, finder han Mark Meter, der flot løber ned gennem midten og er tæt på at løbe den helt til huset. Det ender dog med, at Jacob Callesen scorer sit tredje touchdown i kampen på et fint kast ned i hjørnet af endzone.
Der kom ikke yderligere scoringer i kampen, så det blev til sæsonens første sejr til Triangle Razorbacks, der vinder 38-17 hjemme over AaB 89ers. Det betyder at grundspillet er slut og holdet fra Vejle ender sidst i tabellen, mens nordjyderne slutter som nummer tre. De er begge videre til semifinalerne, som spilles den 25. september klokken 14:00 og 19:00. Hvem der skal møde hvem finder vi ud af via lodtrækning, hvor førerholdet Søllerød Gold Diggers vælger først.

Slutresultat: Triangle Razorbacks – AaB 89ers 38-17