I dagens landskamp på Gentofte Stadion, tog Danmark imod Storbritannien i en kamp om 5. pladsen ved EM, hvor Storbritannien trak sejren hjem på 30-22.

Tæt 1. halvleg

Storbritannien starter med bolden og formår ikke at producere noget inden det danske forsvar får sat den første stopper for dem. Det samme gjorde sig gældende i de omvendte roller, hvor Storbritannien også gennem hele første halvleg får holdt det danske offense til 0 point. Danmark er to gange på at sætte point på tavlen – først ved et field goal, der blev sparket ved siden af og sidenhen et stop på fjerde down ved goal line.

Netop som de to hold var på vej til pause, kaster Danmark en interception med 6 sekunder tilbage. En interception, der resulterer i 7 point til Storbritannien, og dermed går til pause med en føring på 7-0.

2. halvleg trak Storbritannien fra

Anden halvleg starter fantastisk, da Danmarks offense langt om længe finder Jakob Green på en screen, som tager den 47 yards i endzone. Dog var Storbritanniens offense også kommet ud af omklædningsrummet, og svarede straks igen, da de scorer på et kort kast og en kæmpe holdindsats, hvor samtlige 11 offensive spillere er med til at skubbe ham inde over goal line og tilbageerobrer føringen på 14-7. Kort efter bliver det også til 17-7, da briterne sparker et 45 yards langt field goal. Dette er også stillingen da 4th quarter sættes i gang.

Danmark får hurtigt sat yderligere point på tavlen, da de på en fake screen kaster en dyb bold til Jens Ole Kaee, som scorer til 14-17. Få minutter senere står Danmark med en gylden mulighed for at udligne og endda bringe sig foran, da Danmark punter, men bolden er langt nede ad banen og rammer en britisk spiller, som Jens Ole Kaae er hurtigst over. Desværre producerer Danmark ikke yderligere yards, og briterne overtager bolden og sender et langt kast i retning af nr. 13, som scorer til 24-14.

Med ca. 4 minutter tilbage, forsøger Danmark sig med et langt kast, som desværre bliver intercepted. Dette fører til den afgørende scoring til 30-14. Afslutningsvis får Danmark sat en sidste scoring på tavlen, da Jens Ole Kaae griber sit andet touchdown med et sekund tilbage af kampen.

Slutresultatet blev dermed 30-22.

Storbritannien tager dermed 5. pladsen ved Europamesterskaberne. Jakob Green bliver kampens MVP.