Så er der play off godt igang i alle DAFFs tuneringer lige fra NL ned til U16 RS, og her får I det store overblik over rækkerne.

U16 Regionalsserie

De to hold, der mødes i U16 RS Bowl d. 3. oktober 2015 kl. 14.00 hos Copenhagen Towers er Ørestaden Spartans og Slagelse Wolfpack.

U16 Danmarksserie

I sidste weekend blev der afholdt semifinaler for U16 Danmarksserie, hvor Amager Demons skulle en tur til de ubesejrede Aarhus Tigers for at spille om en plads i Challenge Bowl. Aarhus der har domineret turneringen i vest med en score 460, og kun 6 point scoret mod Aarhus holdet.

Amager er i gang med en god sæson, hvor de kun har tabt til Søllerød Gold Diggers. Med samme rekord, løber Gold Diggers med 1. seeded, da de har bedst indbyrdes score, og overlader 2. seeded til Demons. Demons havde det svært mod tigrenes velsmurte maksine, hvor Tigers vandt stort 54-8. Det skal dog siges, at Demons scorede flere point mod Tigers, end noget andet hold har præsteret hele sæsonen.

I den anden semifinale skulle Gold Diggers have besøg af 89ers, men på grund af manglende spillere, valgte 89ers at trække holdet fra kampen, så Gold Diggers kvalificerede sig til Challenge Bowl for andet år i træk.

Dette års Challenge Bowl kommer til at stå mellem Aarhus Tigers og Søllerød Gold Diggers. Challenge Bowl bliver afviklet den 4. oktober 2015 kl. 12.00 i Frederikssund.

U19 Danmarksserien

I år er U19 Danmarksserien kun et vest Danmark anliggende. Rækken har været præget af mange aflyste kampe, og der har kun være 3 hold i playoffs. 89ers er direkte kvalificeret til Development Bowl.

Semifinalen kampen mellem Triangle Razorbacks mod hold-samarbejdet Horsens Stallions/Randers Thunders blev en tæt kamps, som endte med en smal sejr på 14-0 til Razorbacks.

Development Bowl står mellem 89ers og Razorbacks, og regnes med at spilles d. 29. september 2015 i Vejle.

U19 National Ligaen

Det har været en forholdsvis tæt sæson i toppen af U19 NL rækken.

Den første semifinale blev spillet mellem Herlev Rebels der skulle prøve at gentage deres sejr i Junior Bowl sidste år og Aarhus Tigers, som endelig er tilbage i 11 mands fodbold. Tigers spillede en god kamp i Herlev, hvor de var foran langt inde i 2. halvleg. Rebels havde dog et ekstra gear og løb med sejren på 14-9.

I den anden semifinale spillede Copenhagen Towers det undertippede samarbejde Avedøre Monarchs/Ørestaden Spartans. Kampen var en ensidet affære med Towers i førersædet, der også løb med sejren med hele 45-6.

Det bliver derfor en gentagelse af sidste års Junior Bowl mellem Copenhagen Towers og Herlev Rebels, hvor Towers skal prøve at tage DM titlen på hjemmebane i Gentofte d. 3. oktober 2015 kl. 17.00.

Danmarkserien

Kampen i 9 mands football er hård og lang for de 6 hold der kæmper om Elming Bowl. I sidste uge, blev der spillet wildcard kampe.

Den første kamp stod mellem Midwest Musketeers og Herlev Rebels II, hvor det endte med at en sikker sejr til Rebels 48-12. I søndags var det så tid til den anden wildcard kamp hvor Slagelse Wolfpack tog imod AaB 89ers II. Her fik 89ers ørerne i maskinen og sendte nordjyderne hjem med et knusende 56-6 nederlag.

Semifinalerne i weekenden står derfor mellem Frederikssund Oaks og Herlev Rebels II, samtidig tager Skjern Trojans imod Slagelse Wolfpack. Begge kampe bliver spillet lørdag d. 26. september kl. 14. Det bliver spændende at se om Trojans kan forsvare den jyske ære ved at tage kampen op mod de 3 sjællandske holde, for en plads i Elming Bowl.

Elming Bowl bliver spillet d. 4. oktober 2015 kl. 15.00 i Frederikssund.

2 Division semifinaler

I lørdags blev der spillet oprykningskampe for at kvalificere sig til Kvalifikations Ligaen næste år.

Holstebro Dragons havde store problemer da de tog imod Kronborg Knights. Stillingen 6-7 til Knights holdte langt ind i kampen, da Dragons ikke scorede på ekstra pointet. Man skulle langt ind i 2. halvleg før Dragons fik afgjort det til deres side. Dragons vandt kampen 13-7.

I den anden kamp tog Køge Marines mod Odense Thrashers. Køge tog en klar sejr, hvor der aldrig rigtig var tvivl om sejren. I 2. halvleg stod det 30-7 til Marines, men med et par sene touchdowns fra Thrashers pyntet på slutresultatet på 36-20.

Oprykningskampe til KL

Efter Dragons og Marines sejrer skal de spille deres sidste kamp for oprykning imod de 2 nederste fra KL.

Det betyder at Køge Marines skal en tur op og spille mod Avedøre Monarchs, i en kamp hvor Monachs er klare favoritter om at spille KL næste år. Kampen spille d. 3. oktober 2015 kl. 14.00 hos Avedøre.

Samtidig tager Herning Hawks tager imod Holstebro Dragons i en kamp i det midtjyske, selv om at Herning spiller KL i år, så må favoritrollen gå til Dragons, der har et meget spændende hold, der sagtens ville kunne begå sig i KL i 2016. Kampen spille d. 3. oktober 2015 kl. 14.00 hos Hawks AFC Herning.

Oprykning til National Ligaen

De 2 hold der skal spille om oprykning til National Ligaen er Copenhagen Tomahawks og Roskilde Kings.

Kings skal en tur til Jylland, hvor Horsens Stallions venter. Kings vil få en svær kamp mod Stallions, som har vist gode takter i NL med bla. deres løbangreb som har givet flere NL klubber problemer, samtidig med at de skal holde styr på en velspillende Niko Lester. Kampen spille d. 4. oktober 2015 kl. 14.00 hos Horsens.

AaB 89ers får besøg af Copenhagen Tomahawks, der er kommet langt hjemmefra. Det bliver spændende af se om 89ers kan klare tabet af den skadede og karantæne ramte Alexander Kronborg, eller om de blot tager den på rutinen og forbliver i NL i 2016. Kampen spille d. 3. oktober 2015 kl. 14.00 hos AaB.