For to uger siden mødtes 89ers og Demons i en kamp, der havde stor betydning for slutspilsbilledet. Den kamp endte med en sikker sejr til 89ers, men nu mødes de to hold igen med endnu mere på spil.

I weekenden bliver slutspillet i årets national liga skudt i gang, og den første kamp, der skal spilles, er mødet mellem AaB 89ers og Amager Demons. Kampen er lidt speciel, da de to hold også spillede mod hinanden for små to uger siden. I den kamp var der ingen tvivl om vinderen, da 89ers vandt med 29-15 på hjemmebane. Alligevel mener Aalborgs head coach Jakob Thellufsen, at der er masser af spænding i weekendens opgør.

”Det bliver rigtig tæt. Selvom begge kampe i grundspillet blev vundet sikkert, hvis man kigger på resultatet, så synes jeg, at kampene har været tætte. Det handler om, hvem der kan spille mest frit, og tilpasse sig til, hvad de andre har ændret siden sidst,” siger Jakob Thellufsen.


Vind eller forsvind

Gevinsten for at vinde kampen er et møde med enten Razorbacks eller Towers i semifinalen, og Demons er blevet styrket i jagten på en sejr, siger Jakob Thellufsen.

”De kommer med nogle spillere, de ikke have med sidst. Samtidig betyder kampen mere, da det nu er vind eller forsvind for begge hold. Vi har hjemmebanen, men Amager har været i slutspillet de sidste år, så de har mere rutine,”

Drengene fra Aalborg er inde i en god periode med to sejre i træk, og hvis det bliver til endnu en sejr over Demons på lørdag, så er der tro på, at de også kan overraske en af de helt store hold i ligaen.

”Minus vores kamp i Vejle, så synes jeg, vi har bevist, vi kan score på alle hold i Danmark. Vi kan vinde over alle hold. Jeg glæder mig til, at vi skal spille i slutspillet, og hvis det bliver Towers eller Razorbacks, så skal vi bare have en god dag på forsvaret. Det er en kamp, vi har vores muligheder i, og hvis vi vinder mod Amager, så kan alt ske,” siger Jakob Thellufsen.  

Det er ikke lykkedes os at få en kommentar fra Demons-lejren.
Yderligere information

Kampen bliver spillet lørdag den 17. september klokken 14 på Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/194202021000809/

Kampen streames: http://nationalligaen.dk/nl-tv/

Tidligere opgør

3.9.2016 – Amager Demons @ AaB 89ers – 15-29

7.5.2016 – AaB 89ers @ Amager Demons – 19-38

20.6.2015 – AaB 89ers @ Amager Demons – 3-13

6.6.2015 – Amager Demons @ AaB 89ers – 13-2