Foto: 1st Down / Mikkel Bo Rasmussen

Imorgen mødes Frederikssund Oaks og AaB 89ers i en kamp om 4. pladsen i National Ligaen.

Sidst de to hold mødtes blev det et kæmpe nederlag for Oaks, og det lykkedes Aalborg at score på både offense, defense og special teams.

Oaks var dog uden starting QB og Center og deres Amerikanske import var endnu ikke spillet ind på holdet grundet skade. Hele Oaks holdet har dog meldt klar til kamp og det er derfor et andet hold som 89ers skal spille imod.

89ers spillede i sidste uge imod Triangle Razorbacks og flere af deres spillere fik knups i den kamp, så det bliver spændende at se om det er et komplet 89ers hold som der tager den lange tur til Frederikssund.

Kampen er utrolig vigtig for begge hold, da det er 4. pladsen der er på spil, som der sikrer hjemme bane i første playoff kamp.

Der er desuden Unity camp i Oaks denne weekend, hvor der vil være mere end 100 børn fra diverse klubber i DK til stede, så ud over de med rejsende Aalborg fans og denne sædvanlige store Oaks fanskare ”Green Army” – så skal man nok komme tidligt, hvis man vil finde en god plads til kampen, som spilles på Smart Guard Field, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund kl. 14.00.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/183784132228970/

Indbyrdes opgør

05.05.18 AaB 89ers vs. Frederiksund Oaks 39-6