Foto: Michael Quist

U16 RS Bowl

I årets U16 RS bowl mødtes Ørestadens Spartans og Slagelse Wolfpack i Gentofte. U16 RS rækken, kører for første gang i år, og er et initiativ til at udvide U16 rækken.

Spartans vandt en højtscorende kamp 44-30.

Se billeder her.

Challenge Bowl (U16)

Aarhus Tigers var taget den lange vej til Frederikssund for at spille mod Søllerød Gold Diggers. Denne kamp var tæt langt ind i kampen, hvor Tigers førte 20-18 i pausen. I anden halvleg fungerede Tigers spil ikke, og Gold DIggers tak stille og roligt fra. Gold Diggers vandt efter en flot 2. halvleg 36-20

MVP fra Gold Diggers blev Thomas Ashworth. MVP fra Tigers blev Frederik Tange.

Se billeder her.

U19 Junior Bowl

Copenhagen Towers vandt Junior Bowl 20-6 over Herlev Rebels, og tog dermed revanche fra sidste års Junior Bowl.

Det var en tæt finale, hvor Towers kom bedst fra start med en føring på 8-0, som også var pausestillingen. I 2. halvleg kom Rebels bedst fra start med et touchdown, ekstra pointet blev blokeret. På kickoff return, scorede Towers touchdown, ekstra pointet gik ikke ind, og stillingen var nu 14-6.

Towers var bedre på dagen, og satte punktum for finalen, med et sidste touchdown til slutresultatet 20-6.

Se billeder her.

Development Bowl (U19)

I årets sidste Bowl kamp skal AaB 89ers spille mod Triangle Razorbacks i weekenden d. 24/25. Sidste chance for at se football er i år ikke Mermaid Bowl, men denne kamp.

Elming Bowl

Frederikssund Oaks og Slagelse Wolfpack blev spillet på favoritterne fra Frederikssunds hjemmebane. Oaks er gået ubesejret gennem sæsonen og de havde i sæsonens tidligere opgør slået Wolfpacks med 96-14 til sammen.

Det resultat lod Wolfpack sig ikke bemærke af, og gav Oaks kamp til stregen. Det endte også med at de undertippede Wolfpacks løb af med sejren og dermed Elming Bowl, efter en tæt kamp som endte 33-22.

Se billeder her.

KL Kvalifikation

Avedøre Monarchs tog imod Køge Marines der udspillede Odense Thrashers i deres første playoff kamp. Det blev en meget lige affære, hvor Monarchs vandt 33-28 og dermed blev i KL i 2016.

Traditionsklubben Herning Hawks ser ud til at være gået fuldstændig i stå i år. Holdet skulle møde Holstebro Dragons der har et mål om at spille NL i 2020. Det arbejde som coach Daniel Ruiz havde lagt i gameplanen blev udført til perfektion. Det var specielt Jesper Halkjær Poulsen med hele 3 touchdowns, som havde en god kamp. Det endte med en storsejr til Dragons på 34-3, som er klar til at spille KL i 2016. Samtidig har Dragons forlænget sin kontrakt med Coach Ruiz for 2016. Det bliver spændende at se om deres amerikanske playmaker Blaine Ruiz bliver i Danmark eller om han tager tilbage til USA.

NL Kvalifikation

AaB 89ers tog hjemme imod Copenhagen Tomahawks. Tomahawks kom hurtigt foran i 1. qtr og så ud til at have styr på 89ers, men så tog 89ers fat og QB Thomas Zinch Thellufsen tog styringen på kampen. 89ers forsvar lukkede Tomahawks ned, som også kunne ses i kampens resultatet på 20-6.

Horsens Stallions mødte Roskilde Kings i den anden oprykningskamp til NL, men her kunne Kings ikke følge med de stærke jyder, der med Niko Lester førte Stallions til storsejr på 34-6.

Med sejrene, bliver 89ers og Stallions i NL i 2016.