Foto: Europlayers

Copenhagen Towers’ danske landsholdsreceiver, Frederik Myrup skifter til den tyske 2. divisionsklub Potsdam Royals.

Copenhagen Towers mister sin danske landsholdsreceiver, Frederik Myrup, der i den kommende sæson skal spille ”professionelt” for Potsdam Royals i GFL 2.
Det er dog ikke pengene, der trækker Myrup væk fra Towers, men chancen for en spændende oplevelse.

”I Europa er en professionel football-karriere ikke noget der sikrer din pensionisttilværelse,” forklarer Myrup til Towers’ hjemmeside og fortsætter: ”men denne mulighed og oplevelse var simpelthen for god til at sige nej til.”

Den 26-årige receiver og kick returner startede karrieren i Aalborg 89ers, inden turen gik til et år på high school i Michigan, tilbage til Aalborg, og og til sidst et år på junior college i Californien. Frederik Myrup har siden 2014 været hos Copenhagen Towers.

I Potsdam glæder man sig over tilgangen af den nye danske spiller.

“Han er meget hurtig, adræt og kan spille mange forskellige positioner. Og han har trods sin unge alder allerede en masse erfaring og vil hjælpe vores offensiv til at blive endnu mere alsidig,” lyder det fra klubbens formand, Stephan Goericke på klubbens hjemmeside.

Potsdam Royals blev sidste år nummer tre i GFL 2 Nord, med ni sejre og fem nederlag. Potsdam Royals er en velfungerende klub, der hvert år henter op imod ti imports ind, både som spillere og trænere, og Frederik Myrup får foruden tyskere og amerikanere selskab af både englændere og franskmænd.

En af holdkammeraterne er en bekendt af dansk amerikansk fodbold, nemlig QB Zach Shaw, der i 2013 ledte angrebet i Søllerød Gold Diggers.

Potsdam Royals starter sæsonen den 22. eller 23. april hjemme mod nedrykkerne fra Düsseldorf Panther.