Seks af National Ligaens syv hold har været i kamp. Det sidste hold, der mangler at komme i kamp er Søllerød Gold Diggers. I deres første kamp tager de i mod Odense Badgers, som har spillet én kamp i denne sæson, hvor det blev til en svær velkomst i NL, da Aarhus Tigers vandt 39-0.

Odense Badgers er rykket op, og har ambitioner om at etablere sig i ligaen, hvilket også er gjort tydeligt via deres investeringer i imports, hvor de har en OL, en RB og en LB. Dermed har de forstærket sig på nogle nøglepositioner op til sæsonen. Spørgsmålet er om Odense med de tre, kan finde niveauet, som der kræves for at spille med de øvrige hold i NL?

SGD havde en skuffende sæson i 2018 og der er ingen grund til at tro, at de ikke kommer for at ændre det. En amerikansk QB og safety skal være rygraden på henholdsvis offense og defense. Det bliver spændende at se om SGD kan finde det niveau som vi er vant til at se fra dem, eller om de får endnu en svær sæson.

For Badgers bliver det spændende at se om nr. 11 WR Jacob Hedeager kan drage fordel af sin fart overfor SGD’s unge gruppe af DBs. Kan de få ham i spil samt deres amerikanske RB, så bliver det interessant hvad Badgers kan drive det til.

På den defensive side er det værd at holde øje med den atletiske LB, nr. 93 Kasper Eriksen, som gerne er garant for en god håndfuld tacklinger og er bindeleddet på den defensive side af bolden.

For SGD er RB Emil Neumann tidligere blevet nævnt som en spiller man bør holde øje med. Vi må forvente, at de med QB, Nick Rooney kan teste de fleste secondaries i NL. Derfor bliver det også interessant om SGD’s RB gruppe som enhed samt OL, kan gøre deres angreb rigtig farligt ved, at skabe et solidt run game.

SGD havde sidste år en rigtig god DL og bliver derfor igen i år rigtig interessant, at se. Nr. 2 August Hyldrup og 53 Toke Eriksen, som vi uden tvivl vil se en masse til, da de både lægger stort pres i deres pass rush, men også gerne fanger RB i backfield.

Det bliver spændende at se om Badgers har fået samlet op efter nederlaget til Tigers for 2 uger siden, og om SGD får udbytte af deres offseason program, når der på søndag d. 21 april kl. 14.00 er kickoff.

Kampen spilles d. 21. april kl. 14:00 på Rundforbi Stadion.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/389392881882809/