For øjnene af ca. 250 tilskuere tabte Frederikssund Oaks til Aarhus Tigers

På en solbeskinnet pinse søndag, blev Frederikssund Oaks sat på en hård prøve mod det ubesejrede tophold Aarhus Tigers, Tigers mødte op med et stærkt besat hold, hvor der er flere amerikanske imports og spillere fra det danske landshold.

Ca. 250 tilskuere var klar til fest på sidelinien, der var store amerikanerbiler, speaker og aktivitet i boden som alt sammen med til at sætte en høj stemning på SmartGuard Field.

Kampen blev som ventet en alt for stor mundfuld for oprykkerne fra Frederikssund som hurtigt kom bagud med tre scoringer, og det var især det dybe kast fra Aarhus Tigers, som der gjorde den store forskel.

QB Jakob Karkov, spillede en noget nær perfekt kamp, og han ramte sine WR på det ene smukke kast efter det andet, og selvom alle Tigers scoringer kom efter Turnovers, havde Oaks svært ved at lukke ned for kastet.

Resultatet blev et nederlag til Oaks på 35-0, og det eneste positive som Oaks kan tage med fra kampen er at Import Troy Porter Jr. spillede en god kamp, og at de fortsat nægter at give op selvom de kommer stort bagud.

Aarhus Tigers cruiser videre og er nu 4-0 og må helt klart ses som den ene kandidat i årets mermaid bowl.